Poco M2 Reloaded tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Poco M2 Reloaded tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-23 11:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerin en hareketli markalarından bir tanesi olan Poco, yeni modeli Poco M2 Reloaded’ı tanıttı.

2020 yılında Poco M2 adı ile piyasaya sunulan modelin geliştirilmiş versiyonu olan Poco M2 Reloaded, 2021 yılı itibariyle yeniden satışa çıkarıldı. Poco tarafından yeni model hakkında kapsamlı şekilde tanıtım yapılırken, önceki modele göre bazı farklar ile telefon güncellenmiş bir şekilde hazırlandı.

Tanıtımı yapılan POCO M2 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan POCO M2 özellikleri ve fiyatı

Poco M2 Reloaded'ın öne çıkan özellikleri neler?

Şirket tarafından aynı modelin bir üst versiyonunun piyasaya sunulmasında yüksek satış rakamlarının etkisi oldukça fazla. Zira geçtiğimiz yıl piyasaya sunulan model sadece Hindistan pazarında 1.3 milyon satış rakamına ulaşmıştı. Poco için oldukça yüksek olan bu rakamlar, telefonun kullanıcılar tarafından beğenildiğini net bir şekilde gösterirken, bu alanda yakaladığı başarıyı sürdürmek isteyen marka aynı versiyonu güncelleyerek yeniden piyasaya sunmaya karar verdi.

Yenilenen modelin isminde Poco M2’e ek olarak Reloaded eki yapıldı. Siyah ve mavi olmak üzere 2 farklı renk seçeneği ile piyasaya sunulacak olan modelde, geçtiğimiz yıl piyasaya sunulan modele ek olarak daha fazla yüksek RAM ve depolama alternatifleri sunuluyor. MediaTek Helio G80 işlemciden gücünü alan cihazda, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı seçeneği var. Tüm bu özelliklere ek olarak ekran kalitesinde de üst düzey bir donanıma sahip olan telefonda Full HD çözünürlükte 6.54 inçlik bir ekran bulunuyor.

Telefonun etkileyici özelliklerinden bir diğeri ise batarya kapasitesi. Gün boyunca sorunsuz bir şekilde destek sağlayacak 5000 mAh kapasiteye sahip batarya, üstelik hızlı şarj desteği de sunuyor. Böylece kullanıcılar ek şarj ihtiyacı duysa dahi kısa şarj süreleri ile birlikte telefonlarında sorun yaşamadan kullanmaya devam edebiliyor.

198 gram ağırlığında olan telefonun ölçüleri ise 163.3 × 77 × 9.1 mm. Telefonda 4’lü arka kamera sistemi bulunurken kameralar 13, 8, 5 ve 2 megapiksel kalitede. Ön kamerada ise 8 MP ve çentikli bir tasarıma sahip. Android işletim sisteminin kullanıldığı yeni modelde Android işletim sistemi ise 10. Markanın yeni modeliyle yapacağı satışlar ise merak ediliyor.


Resmi olarak tanıtılan POCO F3 ve POCO X3 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan POCO F3 ve POCO X3 Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ