POCO logo tasarımını yeniledi - Haberler - indir.com

POCO logo tasarımını yeniledi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-19 14:48:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi'den ayrılarak bağımsız bir marka haline gelen Poco'nun kimliği değiştirildi. Aynı zamanda marka yeni bir slogan ve maskot da duyurdu. Birinci yılını dolduran firma, yeni görünümü daha genç ve enerjik olan pozitif bir profil çizdi. 

Poco marka kimliğinde değişikliğe gitti

Bütçe dostu akıllı cep telefonlarıyla tüketicilerin beğenisini kazanan Poco'nun marka kimliği değiştirildi. Şirket, sloganını 'Made of Mad' şeklinde açıkladı. Çılgınlık vurgusuna değinerek yapılan sloganı, 'Çılgınlıktan üretildi' şeklinde kendi dilinize yok edebilirsiniz. Poco tarafından hazırlanan bu logo değişimi yeni profile uygun olacaktır. Markanın yeni logosunda, 'o' harfinin yerine gelen emoji dikkatleri üzerine çekiyor. Logoda yer alan emoji aynı zamanda Poco'nun yeni maskotu olarak belirlendi. 

Xiaomi POCO M3 büyük kamerasıyla çok konuşuluyorXiaomi POCO M3 büyük kamerasıyla çok konuşuluyor

Diğer bir açıdan ise Poco'nun yapmış olduğu bu yeni değişikliği şu an için sadece Hindistan'da geçerli olacaktır. Markanın kendine ait olan global kimliğinde yeni logo, maskot ve slogan şu an için kullanılmıyor. Fakat ilerleyen süreçte şirket, global tarafta da bu değişiklikler yapabilir. 

Xiaomi’den ayrılan Poco’nun ilk yılı

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerden Xiaomi'den ayrılan Poco'nun, bağımsız bir marka haline gelmesinin ilk yılı geride kaldı. Şirket de bu şekilde ilk doğrum gününü kutlamış oldu. Xiaomi'den ayrılan bu yeni markanın birinci yıl döneminde tanıtmış olduğu yeni marka yüzü için yönetici Anuj Sharma da açıklama yaptı. Sharma, yeni marka kimliğiyle benzersiz akıllı telefonlarını onurlandırdıklarını dile getirdi.


Resmi olarak tanıtılan POCO M3 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan POCO M3 özellikleri ve fiyatı
Xiaomi POCO modeli MIUI 12 güncellemesiyle yenilendiXiaomi POCO modeli MIUI 12 güncellemesiyle yenilendi
POCO F2 hakkında ilk detaylar ortaya çıktıPOCO F2 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı

PAYLAŞ