Poco kablosuz kulaklık sektörüne giriyor - Haberler - indir.com

Poco kablosuz kulaklık sektörüne giriyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-08 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi’nin alt markası olarak teknoloji pazarına giriş yapan Poco kablosuz kulaklık sektörüne dahil oluyor.

Uygun fiyatlı yüksek performans ürünleriyle akıllı telefon pazarının son dönemlerde en dikkat çekici isimlerinden olan Çin merkezli Xioami, bütçe dostu ürünlerle kullanıcı kitlesini genişletirken Redmi ve Poco gibi alt markalarıyla da daha uygun fiyatlı teknolojik ürünleri alıcılarla buluşturuyor. Redmi’yle büyük bir ilgi gören şirket geçtiğimiz aylarda Poco markasının geleceği içinde yeni bir strateji belirlediğini açıklamıştı. Şirketin Hindistan genel müdürünün Twitter’dan yapmış olduğu bir açıklamayla Poco’nun giyilebilir teknoloji alanına dahil olacağı netlik kazandı.

Poco X2, Redmi K30’u temel alacak!Poco X2, Redmi K30’u temel alacak!

Son iki yıldır akıllı telefon piyasasında ardı ardına yaşanan rekabet  bu alanda teknolojinin hızla ilerlemesini sağladı ve binlerce yeni ürünü piyasaya kazandırdı. Üreticilerin yeni rekabet alanı ise giyilebilir ürünler olarak karşımıza çıkıyor. Bu ürünlerden biri de kablosuz kulaklıklar. Apple ile hayatımıza dahil olan ve ardından Samsung, Xiaomi, Huawei gibi markalarla geniş bir ürün yelpazesine ulaşan kablosuz kulaklık teknolojisine son olarak katılacak markanın Poco olduğu öğrenildi.

Poco kablosuz kulaklık üretecek

Bir süre önce Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerine Poco’nun yeni piyasaya süreceği akıllı telefonların yanı sıra hangi ürünleri görmek istedikleri yönünde bir soru yönelten Poco Hindistan Genel Müdürü C. Manmohan’ın paylaşımında 12 binin üzerinde oy alan ürün “Kablosuz kulaklık” olmuştu. Ardından şirketin 500 kişinin üzerinde katılımcıyla bir çevrim içi etkinlik düzenlemesi bunun aslında bir Pazar araştırması olduğunu ortaya çıkardı.

Xiaomi'nin telefon birimi Poco bağımsız bir marka oluyor!

Poco’nun Hindistan için oluşturduğu Twitter hesabından bugün yapılan resmi paylaşım ise şirketin kablosuz kulaklık modeli üzerinde çalışmalarına başladığını kanıtladı. Konuyla ilgili resmi bir duyuru yapan şirket yeni kablosuz kulaklıklar hakkında detay vermedi. Şimdilik bilinen tek şey Poco’nun üreteceği kablosuz kulaklık modelinin ilerleyen dönemlerde Hindistan başta olmak üzere satışa sunulacağı.

Ancak Xiaomi’nin Poco’yu kısa bir süre önce bağımsız hale getirdiğini ve Ar-Ge çalışmalarını hala kendi markası üzerinden devam ettirdiği düşünüldüğünde Poco markası altında piyasaya sürülecek kablosuz kulaklık modelinin, Redmi ya da Xiaomi kulaklıklarıyla aynı özelliklere sahip olması oldukça muhtemel gibi görünüyor. Bunun yanı sıra şirketin Mi Ture veya Redmi AirDost modellerinden birini de Poco çatısı altında pazara sürebileceğine dair söylentiler bulunuyor.


Poco X2'nin şaşırtan gece çekim performansıPoco X2'nin şaşırtan gece çekim performansı
POCO X2 resmi olarak tanitıldı! İşte özellikleri;POCO X2 resmi olarak tanitıldı! İşte özellikleri;

PAYLAŞ