POCO F3 GT lansman öncesi sızdırıldı! - Haberler - indir.com

POCO F3 GT lansman öncesi sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-20 18:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

POCO F3 GT için Hindistan'da önemli bir sızdırma yapıldı. Hindistan'ın en popüler e-ticaret sitelerinden bir tanesi olan Flipkart’ta yeni telefon listelendi. 

POCO F3 GT, tanıtılmadan önce Hindistan'daki Flipkart adlı alışveriş sitesinde listelemeye başladı. Bu durum kısa süre içerisinde dikkat çekmeyi başarırken sitede telefon ile ilgili tüm detayları yer verilerek özelliklerin öğrenilmesini sağlandı. Benzer durum bugüne kadar pek çok farklı markanın da başına gelmişti. Tanıtım öncesinde hata ile yapılan yayınlar, telefonların tanıtılmadan tüm özelliklerinin öğrenilmesine neden oluyor. 

POCO F3 GT için ise mevcut sızdırma aslında uzun zamandan beri konuşulan iddiaların doğru olduğunu gösterdi. POCO F3 GT adı ile sunulan modelin Redmi K40 Gaming Edition ile birebir olacağı konuşuluyordu. Bu durum özellikle POCO kullanıcıları tarafından ağır bir şekilde eleştirilse de yapılan sızdırma, iddiaların doğru olduğunu net bir şekilde gösteriyor. Bu durumun en ilginç detayı ise Redmi K40 Gaming Edition modelinin yakın bir tarihte tanıtılmış olması. Aynı özelliklere sahip modeli yeni bir telefon gibi tanıtacak olan POCO’nun mevcut politikası ile neyi hedeflediği de merak ediliyor. 

POCO F3 GT özellikleri neler?

POCO F3 GT için yapılan son sızdırmaya göre yeni telefon modelinde yer alacak özellikler şöyle olacak;

Ekran: 6.67 inç boyuta sahip AMOLED ekran (120Hz yenileme ve 480Hz örnekleme hızıyla)

İşlemci: MediaTek Dimensity 1200 yonga seti

RAM: LPDDR4x destekli 6/8/12 GB RAM

Depolama: UFS 3.1 destekli 128/256 GB dahili hafıza

Arka Kamera: 64 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel makro lens

Ön Kamera: 16 Megapiksel

Pil: 67W hızlı şarjı destekleyen 5.065 mAh pil

Yazılım: Android 11 tabanlı MIUI 12.5 arayüzü

23 Temmuz’da tanıtılacak!

Akıllı telefon sektörünün uzun zamandan beri en çok konuşulan modellerinden birisi olan POCO F3 GT, pek çok farklı sızdırma ile gündeme gelmişti. Yapılan son sızdırmada tüm özellikleri açığa çıkan cihaz için soru işaretleri 23 Temmuz itibariyle giderilmiş olacak. 23 Temmuz'da şirket tarafından yapılacak tanıtımlar ile birlikte net bir şekilde ortaya çıkacak olan model, beklentileri mevcut özellikler doğruysa karşılayamayabilir. 





PAYLAŞ