Poco F2 ile birlikte Poco F2 Lite'da geliyor! - Haberler - indir.com

Poco F2 ile birlikte Poco F2 Lite'da geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-21 19:20:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

2018 senesinde piyasaya sürülen POCO F1’in ardından ailenin yeni üyeleri merakla bekleniyordu ki POCO F2’nin iki farklı versiyonla piyasaya sürüleceği ortaya çıktı.

Fiyat performans ürünü olarak dikkatleri üzerine çeken POCO F1 ülkemize geç gelmesine rağmen kullanıcılardan yoğun ilgi görmüştü. POCO F2’nin ise geçtiğimiz sene piyasaya sürülmesi bekleniyordu ki işler pek de öyle olmadı. 2019’da serinin yeni üyesinin piyasaya çıkmayacağının öğrenilmesi POCO ürünlerinin devam edip etmeyeceği konusunda merak uyandırmıştı.

Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!

Xiaomi, uzun süren bekleyiş sonrası Poco F2 ismini tescilledi

Ancak geçtiğimiz haftalarda Xiaomi’nin POCO F2 için isim tescili aldığının ortaya çıkması Pocophone ailesinin yeni üyesinin yakın zamanda tanıtılacağını düşündürerek kullanıcı adaylarını sevindirmişti. Bu haberle gözler yeniden Pocophone’a dönmüştü ki kısa bir süre sonra Xiaomi’nin POCO’yu tıpkı Redmi gibi bağımsız bir marka olarak devam ettirmek istediği ortaya çıktı. Akıllı telefon piyasasına alt markalarıyla fiyat performans ürünleri sunmaya devam edecek olan Xiaomi bildiğiniz gibi son dönemlerde kendi markası adı altında amiral gemisi akıllı telefonları piyasaya sürüyor. Ancak tabi ki de yaşanan bu gelişme Pocophone’nun Xiaomi’den tamamen ayrılacağı anlamına değil şirketin operasyon alanın farklı olacağı anlamına geliyor.

POCO F2 Lite gelebilir

Bağımsızlaşan Pocophone’nun ise yeni akıllı telefonu POCO F2’yi yakın zamanda tanıtması bekleniyordu ki sürpriz bir gelişme yaşandı. Şirket POCO F2 ile birlikte POCO F2 Lite’da piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Yakında tanıtılacağı iddia edilen akıllı telefonun oldukça uygun bir fiyattan piyasaya sürüleceğine dair ciddi sızıntılar var. Qualcomm’un Snapdragon 765 işlemci yongasından güç alacağı söylenen cihazın 6 GB RAM desteğine sahip olacağı ve tam 5.000 mAH’lık batarya kapasitesine sahip olarak Android 10 tabanlı olarak kutusundan çıkacağı iddia ediliyor. Tüm bu iddiaların gerçekliği ise yakın zamanda netleşecek gibi duruyor.


Xiaomi Poco X2 Geekbench'te GörüntülendiXiaomi Poco X2 Geekbench'te Görüntülendi
Xiaomi'nin telefon birimi Poco bağımsız bir marka oluyor!Xiaomi'nin telefon birimi Poco bağımsız bir marka oluyor!

PAYLAŞ