POCO F2 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı - Haberler - indir.com

POCO F2 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-04 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji şirketi Xiaomi’nin sahip olduğu popüler ve başarılı akıllı telefon serisi POCO için yeni modele dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. Xiaomi imzalı yeni POCO F2 Pro modeli sonrasında POCO F2 cihazına dair teknik özellikler ortaya çıkmaya başladı. 2020 yılında Xiaomi’nin alt markası olan POCO, POCO X2, POCO F2 Pro, POCO M2 Pro, POCO M2, POCO X3, POCO C3 ve POCO M3 modelleri ile piyasaya gelmişti. Sahip olduğu bu modellerin fiyat performans oranı ile oldukça ses getirmişti. Şirketin ayrıca F1 modelinin yenisi olan F2 için de duyuru yapması dikkatleri çekmişti. Ancak daha sonra yeni bu modelin amiral gemisi cihazı olmayacağı ortaya çıkmıştı. Birçok kullanıcı F1 modeli gibi fiyat performans bir amiral gemisi model beklerken hayal kırıklığına uğraşmıştı diyebiliriz. Şimdi ise F1 sonrası POCO F2 modeline dair bazı teknik özellikler ortaya çıktı.

Yeni POCO F2’nin ortaya çıkan özellikleri

Xiaomi POCO M3 büyük kamerasıyla çok konuşuluyorXiaomi POCO M3 büyük kamerasıyla çok konuşuluyor

Kaynaklara göre kesin olmaksızın, işlemci gücü tarafında yeni modelin Snapdragon 732G işlemcisini kullanması bekleniyor. Modelin diğer yandan 120 Hz AMOLED ekran üzerine kurulu gelmesi ve 4250 mAh bir pile sahip olması bekleniyor. Arka tarafta dörtlü bir kamera yapısına sahip olacak cihazda geniş + ultra geniş açı + makro ve derinlik lensleri yer alması bekleniyor. Ayrıca cihazın global olan versiyonunda ise NFC desteğinin de olması bekleniyor. Cihazın amiral gemisi sürümü olan POCO F2 Pro’nun sahip olduğu özellikleri hatırlayacak olursak, Snapdragon 865 işlemcisinden güç alırken 6.67 inçlik 2400 x 1800 piksel 60 Hz HDR10+ AMOLED bir ekran ile geliyor.

33W hızlı şarj destekli bu model 4700 mAh’lik bir pile sahip olurken 6 / 8 GB RAM ile 128 ve 256 GB dahili depolamalara sahip durumda.


Resmi olarak tanıtılan POCO M3 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan POCO M3 özellikleri ve fiyatı
Xiaomi POCO modeli MIUI 12 güncellemesiyle yenilendiXiaomi POCO modeli MIUI 12 güncellemesiyle yenilendi

PAYLAŞ