Poco C31 özellikleri tanıtılmadan önce onaylandı - Haberler - indir.com

Poco C31 özellikleri tanıtılmadan önce onaylandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-29 14:00:22
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Poco C31 olarak adlandırılan yeni model, 30 Eylül tarihinde Hindistan'da tanıtılacak. Yeni tanıtım öncesinde ise şirket tarafından yapılan yeni paylaşımlar cihazın pek çok özelliğinin öğrenilmesini sağladı.

Poco'nun iddialı modellerinden bir tanesi Poco C31 önümüzdeki gün itibarı ile piyasaya sunulacak. Telefonun tanıtım öncesinde dikkat çekmesini ve reklamını yapmak isteyen şirket, paylaştığı afişler ve yaptığı açıklamalar ile telefonda yer alacak pek çok özelliği duyurdu.

Poco C31 özellikleri neler olacak?

Şirket tarafından yapılan resmi açıklamalara göre telefonda 4 GB RAM ile kullanılacak. Helio G35 işlemciden gücünü alacak yeni telefon modelinde özellikle RAM konusunda farklı bir versiyonun olup olmadığı henüz açıklanmış değil. Bu bakımdan yapılacak tanıtımda bu soru işareti giderilecek.

Cihazın ekran özelliklerinde ise su damlası çentik kullanılıyor. Arka panelde farklı bir renk tasarımını tercih edecek olan şirket, böylece ön ve arka yüzün birbirinden farklı olmasını sağlayacak. Telefonda güvenliği ihmal etmeyen Poco, yüz tanıma ya da parmak izi tarayıcılarından birisinin kullanılabileceğini söylüyor. Arka kapakta yer alacak mevcut tarayıcı ile telefon güvenli bir şekilde kullanılabilecek. Yeni telefonda pilde yapılan iyileştirmeler performans üzerinde önemli bir destek sağlayacak. Açıklamalara göre cihaz güçlendirilmiş bir şarj döngüsü ile destekleniyor ve yüzde 25'e varan daha uzun bir kullanım sunuyor.

Üstelik pil teknolojisinde oldukça iddialı ifadelere yer veren Poco, 2.5 yıllık kullanımdan sonra dahi cihazın bataryası ile istenen performansı sunabileceği öne sürüyor. Özellikleri ile dikkat çeken yeni modelin etiket fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Tüm detayların yarın gerçekleştirilecek lansmanda ortaya çıkması bekleniyor. Cihazın özellikle bataryasında beklenen performansı sunup sunmayacağı merak uyandırıyor. Cihaz ile ilgili detaylar, tanıtım sonrasında yapılacak testler ile ortaya çıkacak.





PAYLAŞ