Poco C3, Redmi 9C'nin Hindistan versiyonu olacak - Haberler - indir.com

Poco C3, Redmi 9C'nin Hindistan versiyonu olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-23 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Poco’nun yeni C3 modeli son dönemde sunulan birçok Poco modelinde olduğu gibi bir Redmi akıllı telefonun yeniden isimlendirilmiş hali olarak çıkış yapacak. Bluetooth SIG kaynağına göre Poco C3, Redmi 9C modelinin Hint versiyonu olabilir. İlk defa 2018 yılında Pocophone F1 modeli ile akıllı telefon pazarında karşımıza gelen Poco, Xiaomi’nin alt markası olarak pazarda iyi satış rakamlarına erişmişti. Bununla beraber Poco, “en ucuz Snapdragon 845 işlemcili akıllı telefon” olarak da lanse edildi. Pocophone F1 modelinden sonra Poco şirketi büyük bir sesizliğe gömüldü. Bu sessizlik ile beraber şirketten iki yıl boyunca yeni bir telefon tanımı görmedik.

2020 yılında ise Xiaomi, Poco’nun bağımsız bir marka olarak yoluna devam edeceğini açıklamış ve ardına ise yeni Poco modelleri görmeye başladık. Ancak yeni çıkan birçok Poco modeli Xiaomi’nin bir diğer alt markası olan Redmi’nin piyasaya sunmuş olduğu akıllı telefonlar ile birebir benzemesiyle dikkatleri çekti.

Xiaomi POCO F2 Pro Türkiye lansmanı yapıldıXiaomi POCO F2 Pro Türkiye lansmanı yapıldı

Poco C3, Redmi 9C benzeri bir telefon olabilir

Kısa bir süre önce Bluetooth SIG internet sitesinde Poco’nun bir sonraki yeni akıllı telefon modeli Poco C3 cihazı sertifikalar ile ortay çıktı. Ancak yer alan model numarasına göre Poco C3 modeli henüz geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Redmi 9C’nin Hindistan versiyonu olacak. Bu kapsamda bir başka Redmi modelini yerelleştirilmiş olarak Poco cihazı olarak göreceğiz. Sitede yer alan Poco C3, M2006C3MI model numarasına sahip olarak bulunuyor. Redmi 9C ise M2006C3MG model numarası ile yer alıyor. Her iki model arasında çok az bir fark bulunuyor. Çentikli bir tasarıma sahip olan Redmi 9C modeli oldukça kalın çerçevelere sahip durumda. Giriş seviyesi model olmasıyla beraber 100 dolar gibi bir fiyatla satılıyor.

  • Ekran: 6.53 inç IPS LCD (720x1600)
  • Batarya: 5.000mAh
  • Ön Kamera: 5 MP
  • Arka Kamera: 13 MP + 5 MP + 2 MP
  • RAM: 2 GB
  • Depolama: 32 GB (microSD kart desteği var)
  • İşlemci: MediaTek Helio G35 
  • Bağlantı: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0

Bakalım bu yeni model ne gibi noktalarda benzerlik gösterecek göreceğiz.


Xiaomi POCO M2 Pro Geekbench'te ortaya çıktıXiaomi POCO M2 Pro Geekbench'te ortaya çıktı
Resmi olarak tanıtıldı Poco M2 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtıldı Poco M2 Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ