PlayStation'dan iTunes müzikleri nasıl dinlenir? - Haberler - indir.com

PlayStation'dan iTunes müzikleri nasıl dinlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-17 15:00:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Nasıl Yapılır?

PlayStation, mp3 türü müzikleri desteklemektedir. PlayStation 3 ile birlikte desteklenmeye başlanan mevcut özellik, kişilerin PlayStation kullanımı sırasında müzik dinlemesini mümkün kılar. PlayStation’dan iTunes müzikleri nasıl dinlenir konusunda herhangi bir bilginiz yoksa aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

PlayStation'dan iTunes müzikleri nasıl dinlenir?

PlayStation’da müzik dinlemek isteyenlerin dikkat etmesi gereken detay önceden şarkı listelerinin uygun formatta hazırlanmasıdır. Mac ya da Windows üzerinden yapılabilecek bu işlemlerde kişilerin listeyi hazırladıktan sonra kolay bir şekilde içerikleri dinleyebilmesi mümkün olmaktadır.

PlayStation oyunları nasıl PC ve PC Now'da oynanır?PlayStation oyunları nasıl PC ve PC Now'da oynanır?

PlayStation’da müzik dinleme deneyimi için öncelikle iTunes kullanılmalıdır. iTunes üzerinden hazırlanacak listeler kolayca PlayStation 3 ve sonraki sistemlere aktarılmaktadır. Önceden oluşturduğunuz bir listeyi ya da yeni oluşturacağınız listeyi kullanabilirsiniz. Ayrıca büyük ekranda tercih edilen PlayStation’larda daha iyi bir deneyim için müzik öğelerindeki tüm detayların iTunes tarafından otomatik olarak çekildiğinden ve tüm verilerin doldurulduğundan emin olmalısınız.

Çalma listesi oluşturma tamamlandıktan sonra bilgisayarınız bir USB bellek takın.

Bellek taktıktan sonra bellek içinde bir klasör açın.

Ardından iTunes üzerinden çalma listesine erişin.

Çalma listesindeki şarkıların hepsini seçin ve klasöre sürükleyip bırakın. Dilerseniz bu ekranda kopyala yapıştır da yapabilirsiniz.

USB oluşturduktan sonra diğer işlemler PlayStation’da devam etmelidir.

PlayStation’ı açın ve ardından USB’yi cihaza takın.

USB takıldıktan sonra PlayStation’daki XMB üzerinden takılı USB sürücüyü seçin. Ardından müzik ve joystick üzerindeki üçgeni kullanarak seçenekleri kullanarak tüm içeriği göster seçeneğini seçin. Bu seçenek özellikle eski modellerde gereklidir. Aksi halde USB sürücü boş görülecektir.

Tüm içeriği gösterdikten bellek içinde oluşturduğunuz klasörü seçin. Seçimler için X tuşunu kullanabilirsiniz.

Şarkılara ulaştığınızda üçgen tuşu ile yapabileceklerinizi görüntüleyebilirsiniz. Bu bölümde tüm şarkıları kopyalayarak cihazınıza aktarmanız gerekmektedir.

Şarkılarınızı aktardıktan sonra ise PlayStation üzerinden yeni bir çalma listesi oluşturulması gerekir. Bunun için müzik bölümündeki çalma listelerini oluşturma adımını takip edebilirsiniz.

Ardından kopyalanan müziklere erişerek tüm şarkıları eklemek için üçgen tuşuna iki defa basın.

 Belirtilen adımları takip ederek kolayca PlayStation’da oluşturduğunuz çalma listelerini hemen dinlemeye başlayabilirsiniz. Çalma listenize şarkı eklemek istediğinizde de aynı adımları takip edebilirsiniz.



PAYLAŞ