PlayStation VR'ın fiyatı düşüyor! - Haberler - indir.com

PlayStation VR'ın fiyatı düşüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-29 15:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Sony Interractive Entertainment, PlayStation VR PlayStation Kamera Paketi'ni 29 Mart tarihinden tibaren 299 Dolar'a satacağını duyurdu. Bir önceki fiyatı 399 Dolar olan PlayStation VR PlayStation Kamera Paket, ciddi anlamda düşüş yaşadı. PlayStation VR Doom VFR Paketi ve PlayStation VR The Elder Scrolls V: Skyrim VR Paketi için de fiyat düşüşü olacağı müjdelendi. Bir önceki fiyatı 399 Dolar olan PlayStation VR Doom VFR Bundle'nin yeni fiyatı 299 Dolar. PlayStation VR Sistemi, PlayStation kamera, PlayStation VR demo diski 2.0 ve Doom VFR Blu-ray diski özelliği bulunduruyor.

PlayStation VR The Elder Scrolls V: Skyrim VR Bundle'nin ise eski fiyatı 449 Dolar iken yeni fiyatı 349 Dolar olmuş durumda. PlayStation VR The Elder Scrolls V paketin içerisinde playstation kamerası, iki adet playstation move kontrolcüsü, The Eldr Scrolls V: Skyrim VR oyunun kopyası ve PlayStation VR demo diski 2.0 dahil. Ayrıca oyun içerisinde Dawnguard, Hearthfire ve Dragonborn da dahil.

2016 yılından bu yana PlayStation, Sony Interactive Entertainment ve üçüncü parti firmaları tarafından 300'den fazla oyun çıkarmış durumda. 300 adet oyunun dışında ayrıca Jikkyou Powefup Pro Baeball 2018, Neko Atsume VR, One Piece: Garnd Cruise ve Blood & Turth and Firewall: Zero Hour oyunu da dahil.





PAYLAŞ