Playstation Studios Steam sayfası duyuruldu - Haberler - indir.com

Playstation Studios Steam sayfası duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-17 12:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

PlayStation Studios Steam sayfası uzun bir bekleyişin ardından açıldı ve PC platformuna gelecek olan yeni oyunların sinyalleri verilmiş oldu. Görüldüğü üzere Days Gone sonrasında pek fazla beklemek gerekmeyecek. 

Sony Interactive Entertainment, merakla beklenen bir konu hakkında yeni bir gelişmeye imza attı. PlayStation Studios Steam sayfası açıldı. Sayfada çeşitli sürpriz vardır. Days Gone ardından yeni duyurular için pek fazla beklemek gerekmeyecek gibi görünüyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz uıl içerisinde büyük bir işe imza atan Sony Interactive Entertainment, ortaya çıkan iddiaların ardından yapılan resmi duyuru ile Horizon: Zero Dawn - Complete Edition oyununu Epic Games Store ve Steam üzerinden PC oyuncuları ile buluşturuldu. Days Gone 18 Mayıs 2021 tarihinde yani gelecek hafta içerisinde, yine bu iki mağaza üzerinde de oyuncuların beğenisine sunulacak.

PlayStation Store'da altın hafta indirimleri %80 indirimle başladıPlayStation Store'da altın hafta indirimleri %80 indirimle başladı

Öyle ki Days Gone oyununun PC için duyurulmasının ardından SIE Başkanı ve Üst Yöneticisi Jim Ryan, gelecek zamanlarda daha fazla birinci parti PlayStation oyununun PC kullanıcıları için sunulacağının bilgisi verildi. Şu an için henüz farklı bir resmi açıklama yapılmamış olsa da Steam cephesinde ise heyecan verici yeni bir gelişme söz konusu oldu. Öyle ki PlayStation Studios mağazada resmi küratör sayfasını aktif hale getirmiştir. Hatta sayfa içerisinde yapılmış olan listelemeler ile daha fazla PC uygulamasının da yakın zamanda geleceğinin sinyalleri verilmiş oldu. 

PlayStation Studios Steam sayfası heyecanlandırdı

PlayStation Studios Steam sayfası üzerinden kırka yakın oyun yer alıyor. Bu oyunların bazıları elbette ki şu an için gizli tutuluyor. Görüldüğü üzere yakın bir zaman sonra çıkacağı söylenen Days Gone, Helldivers, Horizon: Zero Dawn - Complete Edition ve Predator: Hunting Grounds oyunları ve Helldivers ile Predator Hunter Grounds eklentileri dahil toplamda yirmi beş kadar içerik bulunuyor. Geriye kalan oyunlar ise hala gizemini korumaya devam ediyor. Tam sürüm şeklinde olan oyunlar ve eklentiler oluştuğunu tahmin etmek çok da zor değildir. 

Geçtiğimiz aylar içerisinde resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan CrazyLeaksOnATrain adlı kullanıcı, Bloodborne, Ghost of Tsushima, God of War ve Uncharted Collection adlı oyunlarının PC platformuna geleceğini dile getirmişti. Şu an için kendisi daha önceden önceden Days Gone, Horizon: Zero Dawn, Nioh 2 oyunları ve Kingdom Hearts serisinin PC versiyonları ve Ninja Gaiden Trilogy Remastered’ı resmi olarak yapılan duyurulardan önce sunulmuştu. Konu ile ilgili olarak ortaya iddialar eğer gerçek olursa, oyuncular için oldukça heyecan verici bir dönem başlayabilir. Öyle ki heyecanla beklenen oyunlar arasında Bloodborne ve God of War, PC platformunda yer alması en çok istenen oyunlar arasındadır. Her bir oyun kendi içerisinde farklı hikayeler üzerine kuruludur. Bu sayede oyuncular heyecan verici anlar yaşamanın tadını çıkarabilirler. PC üzerinde nefes kesen anların tadını çıkarmak için sizde bu oyunlara göz atabilirsiniz. 

 


Among Us PlayStation platformuna geliyor!Among Us PlayStation platformuna geliyor!
PlayStation'lar Discord ile entegreli çalışacakPlayStation'lar Discord ile entegreli çalışacak
Yeni PlayStation VR'ın özellikleri belli olduYeni PlayStation VR'ın özellikleri belli oldu

PAYLAŞ