Playstation Store'da yaz indirim dönemi başladı - Haberler - indir.com

Playstation Store'da yaz indirim dönemi başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-24 19:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyuncular için birbirinden farklı oyunlar sunan oyun platformu olarak hizmet veren PlayStation Store üzerinde yılın belirli günlerinde kullanıcılar için çeşitli indirimler yapıldığını daha önce de görmüştük. Bu indirimleri daha önce Yıl Başı İndirimleri ve Days of Play İndirimleri şeklinde görmüştük. Yaz İndirimleri adı altında yapılan indirimler de tıpkı diğer indirimler gibi heyecanla beklenen indirimler arasında yer alıyor. Bugün itibariyle başlayan PlayStation Store'un Yaz İndirimlerinden faydalanarak ücretli olarak sunulan oyun ve uygulamaların çoğuna mevcut fiyatlardan çok daha düşük fiyatlara sahip olmak mümkündür. 

PlayStation Store'un yaz indirimleri başlıyor

Satın almak için indirim günlerini beklediğiniz oyun ya da uygulamalar varsa çevrimiçi oyun mağazasına bugün itibariyle göz atabilirsiniz. Marvel's Spider-Man, Days Gone, Assassin's Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2, Resident Evil 2 (2019), Battlefield V, God of War, Devil May Cry 5, Far Cry: New Dawn, RAGE 2, Tom Clancy's Rainbox Six: Siege oyununun Deluxe sürümü, Gran Turismo Sport, Horizon: Zero Dawn - Complete Edition, Shadow of the Tomb Raider gibi daha birçok popüler oyunun yaz indirimi kapsamında ücretlerinde indirim yapıldı. Bunun yanı sıra aynı zamanda PlayStation 4 ve PlayStation VR oyunlarında da ciddi bir indirim durumu söz konusudur. 

PlayStation Plus platformuna aboneliğiniz varsa hesabınıza girerek diğer birçok ürün hakkında bilgi sahibi olabilir ve indirimde sunulan oyunlardan faydalanabilirsiniz. Oyun kütüphanenizi zenginleştirmek adına son derece doğru bir zaman dilimi yaratıldı. Birbirinden farklı oyunlara indirimli ücretler ile sahip olarak kütüphanenizi geliştirebilirsiniz. PlayStation Plus aboneliğiniz bulunuyorsa, Gran Turismo Sport, Street Fighter V, Rocket League, Bloodborne: Game of the Year Edition, Shadow of the Colossus ve Uncharted serisi  olmak üzere bununla beraber aynı zamanda daha birçok oyunda vakit geçirebilirsiniz. Oyunlara göz atmak için ilk olarak hesabınıza giriş yapmalı ve beğendiğiniz oyunları indirimli ücretlerden satın almalısınız. 

Söz konusu bu indirimli oyunların yanı sıra aynı zamanda Season Pass adlı eklentilerine, özel sürüm şeklinde sunulan oyunlara, indirme izni verilen içeriklere ve bununla beraber daha birçok oyuna herhangi bir ücret ödemeden sahip olmanız mümkündür. Birçok oyncunun merakla beklediği yaz indirimlerinden bugün itibariyle faydalanmanız mümkündür. 





PAYLAŞ