PlayStation Store'da indirim zamanı geldi. - Haberler - indir.com

PlayStation Store'da indirim zamanı geldi.

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-30 08:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

PlayStation oyuncularını heyecanlandıran haber geldi. Popüler oyunlarda yüzde 75'e varan oyun indirimleri PlayStation Store'da başladı. 

PlayStation oyuncularını sevindiren heyecan verici haber sonunda geldi. PlayStation Store mağazasındaki özel oyun indirimleri başladı. Popülerlik elde eden savaş oyunlarından açık dünya oyunlarına kadar pek çok oyunda yüzde 75'e varan indirim fırsatı başladı. Özellikle de PlayStation 5'in çıkış yapmasıyla beraber oyunların ücretlerinin artmasından şikayetçi olan oyuncular, son zamanlar içerisinde heyecan verici bir deneyim sunan oyunların dijital sürümlerine sahip olabilecekler. Call of Duty Modern Warfare’dan Star Wars Squadrons’a kadar pek çok kategoride sevilen oyunlara erişim sağlamak için PlayStation Store'u ziyaret edebilirsiniz. 

PlayStation Store, 2020 Kasım ayının en çok indirilenleri açıklandıPlayStation Store, 2020 Kasım ayının en çok indirilenleri açıklandı

PlayStation Store’da indirime giren oyunlar

Call of Duty Modern Warfare

Duyguları uyandıran senaryo modu ile ön plana çıkan Call of Duty Modern Warfare, çevrimiçi oyun alanında kendi takımınızı kurarak birden fazla Special Ops mücadelesinde yer almanıza imkan tanır. Çok oyunculu haritalar ve modlar ile beraber oynama keyfi sunan, seriye ilk kez eklenen Battle Pass ile nefes kesen bir oyun deneyimi sunuyor. Call of Duty Modern Warfare’de PS4, oyuncuların aynı zamanda en fazla üç kişi ile beraber düşman hatlarını yok etmeye çalışacağı ek iş birliği moduna sahip olan Special Ops Survival Modundan da faydalanmak mümkün olacak. 

Fiyat: 469 TL yerine 234,50 TL

Cyberpunk 2077

The Witcher ekibinin olay yaratan yapımı Cyberpunk 2077, güç ve gösterişin bir arada sunulduğu Night City şehrinde geçen bir açık dünya aksiyon oyunu olarak ön plana çıkıyor. Kanun kaçağı paralı asker V olarak oynayacağınız oyunda ölümsüzlüğün anahtarı olarak sunulan bu eşsiz bir implantın peşine düşecek ve karakterinizin siber gereçlerini, yeteneklerini ve oynanış stilini özelleştirebilirsiniz. Oyunda vereceğiniz kararlar hikayenin gidişatını değiştirecek ve bu sayede kendi oyun dünyanızda nefes kesen anlar yaşayabileceksiniz. 

Fiyat: 479,00 TL yerine 320,93 TL

Assasins Creed Odyssey

Antik Yunanistan’a gideceğiniz bu heyecan verici oyunda, gri yeşil ormanlardan volkanik adalara ve metropol şehirlere kadar gidebilirsiniz. Tanrıların ve insanların ülkesi olarak nitelendirilen Yunanistan’ın her noktasını keşfederken oyunda, kendi maceranızı yaratabilirsiniz. 

Fiyat: 599,00 TL yerine 149,75 TL

Diğer oyunlar

  • Mortal Kombat 11 – 349,00 TL yerine 122,15 TL
  • The Last of Us Part II – 349,00 TL yerine 226,85 TL
  • Need for Speed Heat Deluxe Edition – 779,00 TL yerine 194,75 TL
  • Farming Simulator 19 – 219,00 yerine 109,50 TL

PlayStation Store’a özel sunulan bu heyecan verici oyunları indirimli fiyatlarla alabilirsiniz. 


PlayStation Store'da yeni indirimler başladıPlayStation Store'da yeni indirimler başladı
PlayStation Store artık dizi film satın alma imkanı sunmayacakPlayStation Store artık dizi film satın alma imkanı sunmayacak
PlayStation Store'da altın hafta indirimleri %80 indirimle başladıPlayStation Store'da altın hafta indirimleri %80 indirimle başladı

PAYLAŞ