PlayStation, State of Play yayın tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

PlayStation, State of Play yayın tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-05 12:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Son zamanlar içerisinde PlayStation denildiği zaman akıllara PlayStation 5 geliyor olsa da diğer alanlarda da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda uzun süredir yapılmayan State of Play yayının gerçekleşeceği tarih sonunda açıklandı. Microsoft, Inside Direct ile her ay oyuncuları son gelişmelerden haberdar ederken Nintendo cephesinde düzenli bir şekilde yapılmayan ancak adından söz ettiren Nintendo Direct yer alıyor. Bunların Sony cephesindeki karşılığı State of Play olarak karşımıza çıkıyor. 

State of Play yayın tarihi PlayStation tarafından açıklandı

Sektörün başarılı isimlerinden Sony'nin açıklamasında PlayStation 5 oyunları konusunda yeni gelişmelerin aktarılacağı, 40 dakikayı aşan bir yayın olacağı da belirtildi. Çok sayıda yeni oyun görüntüsünün yanı sıra aynı zamanda oyunlarda yapılan güncellemelerden söz edilecek. Oyuncuların henüz şimdiden heyecanlanmaması ve iddialara inanmaması için etkinlik içeriğinde yer almayan kısımlar açıklandı. Bu kapsamda PlayStation Studios hakkında herhangi bir güncellemeden söz edilmeyecek. Benzer şekilde ise PlayStation 5 konsol başta olmak üzere donanımların fiyatı, ön sipariş ve çıkış tarihi gibi herhangi bir bilginin de paylaşılmayacağı daha şimdiden vurgulanıyor. State of Play yayını 6 Ağustos günü Türkiye saati ile 23:00’da Twitch ve YouTube üzerinden gerçekleştirilecek.

Ön siparişe açılan altın kaplama PlayStation 5 özellikleri neler?Ön siparişe açılan altın kaplama PlayStation 5 özellikleri neler?



PlayStation 5 satışları büyük bir sıçramaya imza atabilirPlayStation 5 satışları büyük bir sıçramaya imza atabilir
Valve'nin kurucusu Xbox Series X ve PlayStation 5 arasındaki farkları açıkladıValve'nin kurucusu Xbox Series X ve PlayStation 5 arasındaki farkları açıkladı
PlayStation 5'in ana menüsü ortaya çıktıPlayStation 5'in ana menüsü ortaya çıktı

PAYLAŞ