PlayStation sahipleri için mutlu haber; yeni oyun geliyor - Haberler - indir.com

PlayStation sahipleri için mutlu haber; yeni oyun geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-20 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Sony Playstation'a geliştirdiği oyunlarla adından söz ettiren Firesprite Studios'tan PS5 için kaliteli bir oyun geliyor. 

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Sony tarafından yakın bir dönem içerisinde Playstation Studios bünyesine katılan Firesprite'tan yeni bir oyun daha geliyor. Resmi internet sitesi üzerinden bir iş birliği ile yayınlayan şirket, anlatı odaklı bir macera oyunu geliştirdiğini açıkladı. Yayınlanan ilanda oyunun hangi platformda sunulacağı belirtilmezken, yeni nesil konsollar vurgusu net bir şekilde PS5'i gösteriyor.

PlayStation 5 satışları rekor kırmayı başardıPlayStation 5 satışları rekor kırmayı başardı

Firesprite, PlayStation için VR oyunu üzerinde mi çalışıyor?

2012 yılında Londra’da kurulan Firesprite Studios, 250 kişilik bir yapımcı kadrosundan oluşuyor ve uzun bir zamandır Sony konsollar için birinci parti oyunlar üzerinde çalışıyor. Şirketin web sitesi üzerinden vermiş olduğu iş ilanına göre, PS5 için yayınlanacak lan yeni bir macera oyun için yazar aranıyor. Konuyla ilgili olarak Firesprite tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Firesprite, henüz ismi açıklanmamış tutkulu bir AAA oyun için yeni yazarlar aramaktadır. Yetenekli ekibimize katılın ve anlatı odaklı, heyecan verici macera oyunumuzu geliştirmemize yardım edin. Bu devasa birliktelikle atmosfer odaklı ve bir hikaye anlatan yapımları, yeni jenerasyon donanımların çığır açan teknolojilerine taşıyalım."

İngiltere merkezli yapımcı, yapmış olduğu açıklamada yeni nesil oyunların kalitesi olduğundan emin olarak görülüyor. Bu yıl içerisinde Sony tarafından alınan firma, PS4'e özel olarak sunulan The Persistence ve The Playroom VR gibi oyunlarla adından söz ettiriyor. El konsolları ile ilgili olarak da tecrübeli olan Firesprite, Playstation Vita, Anroid ve iOS için piyasaya sürülen Run Suckboy! Run! adlı oyunun yapımcılığını da üstlenmiştir. Bilindiği üzere Sony, PS5'in piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra yeni bir Playstation VR üzerinde çalıştığının bilgisini vermişti. Konuyla ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, şirket yeni nesil sanal gerçeklik gözlüğü ile özel bir kontrolcü ve kulaklık üzerinde çalışmalarına devam ediyor. PSVR için geliştirilen oyunlar 4K çözünürlük ve göz takibi desteği gibi yeniliklere de sahip olacak. Firesprite Studios tarafından geliştirilecek olan bu oyunun yeni nesil sanal gerçeklik gözlüğü için mi hazırlandığı şimdilik belirsizliğini koruyor. 


PlayStation 5 için VR başlıklar parmak hareketlerini belirleyebilecekPlayStation 5 için VR başlıklar parmak hareketlerini belirleyebilecek
PlayStation yaz indirimlerinde dikkat çeken oyunlarPlayStation yaz indirimlerinde dikkat çeken oyunlar
PlayStation 5'in yeni modeli gizlice satışa çıkarıldıPlayStation 5'in yeni modeli gizlice satışa çıkarıldı

PAYLAŞ