PlayStation Plus'ın Haziran ayı ücretsiz oyunları açıklandı - Haberler - indir.com

PlayStation Plus'ın Haziran ayı ücretsiz oyunları açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-31 12:00:06
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Playstation'un Haziran ayına özel sunacağı ücretsiz oyunlar açıklandı. Playstation oyunlarından biri olan sıra tabanlı strateji oyunu ücretsiz olacak. Bu oyunu alarak sınırlanırızı zorlayabilirsiniz. Özellikle 5 Haziran tarihinde PSN+ üyeliği olan lişiler XOCOM 2'yi ücretsiz olarak indirebilecekler. XCOM Enemy Unknown oyununun orjinal oyundan daha sert oynanış biçimi var. Bunun nedeni olarak oyunda sizi yere sermek isteyen zorlu ve zeki düşmanlarınızın olması. XCOM 2 zihin kontrolü, gerilla savaşları ve oyunda birçok özellikle beraber diğer oyunlardan bir adım öne çıktığını söyleyebiliriz.

Diğer Oyunlar

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz diğer bir oyun ise RedLynx ve Ubisoft şirketi tarafından geliştirilen motosiklet yarış oyunu olan Trials Fusion. Tek başınıza oynayabileceğiniz ve sonsuz bir yarış içine girebileceğiniz oyunda eğer isterseniz arkadaşınız ile oyuna girebilir ve en yüksek puan için yarışabilirsiniz. 

Bu ay Playstation 3 kullanıcıları için ücretsiz olacak oyun Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier. Bu oyunun tasarımından ve mekaniğinden oldukça zevk alacağınızı düşünüyoruz. Wildlands oyunundan sonra bu oyunu biraz kötü bulabilirsiniz. Fakat dediğimiz gibi tasarımından ve mekaniğinden haz alacaksınız.

Diğer bir Playstation 3 oyunu ise GTA serisine benzeyen Zombie Driver HD. Tepeden kameralı sürüş oyununda zombilere karşı zorlu bir mücadele vereceksiniz. Vita sahiplerinin ücretsiz olarak elde edebileceği oyunlar da var. Atomic Ninjas ve Squares, Vita sahipleri için ücretsiz olarak sunulacak.

Sony'nin Microsoft'tan daha iyi bir ücretsiz oyun yelpazesi olduğunu söyleyebiliriz. Önümüzdeki senelerde radikal değişiklere gidecek olan Playstation 4 oyunlarını ücretsiz olarak vermeye devam edecek. Ara sıra verilen VR oyunları ise bu değişiklikten sonra aynı oranda verilecek.





PAYLAŞ