PlayStation Plus üyeleri için üzücü haber - Haberler - indir.com

PlayStation Plus üyeleri için üzücü haber

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-02 12:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Sony'nin abonelik servisi olan PlayStation Plus için üyeleri üzebilecek yeni bir bilgi geldi. Bazı değişikliklere giden şirket önümüzdeki yılın Mart ayından sonra aylık bedava üyelik ile beraber Instant Game Collection önerileri içerisinde PlayStation 3 ile PlayStation Vita oyunlarına yer vermeyecek. PS Blog ile yayınlanan içerikte bu değişikliğin daha önce indirilmiş olan oyunları etkilemeyeceği belirtiliyor. Diğer yandan kayıtlar ve PS Plus'ın kullanıcılara sunmuş olduğu avantajlar devam edecek. 8 Mart 2019 tarihi ile beraber PS Plus'ın aylık oyunlarında yapmış olduğu bu sistem aktif olacak.

Bu ay için PS+ üyeleri ise Fromsoftware'nin PS4 özel oyunu olan Bloosborne'u satın alabilecekler. Ayrıca PS3 serisi için yer alan Legend of Kay ve Mighty no 9 ile Bombing Buster gibi Cross Buy oyunları da bu kapsama dahil olacak. Artık bu tür oyunların alınamayacağı haberleri PS3 kullanıcılarını üzecek olsada, Sony tarafından gelen bu erken açıklama memnun etti diyebiliriz. Bu verilen kararın ise PS4 kullanıcı yelpazesinin oldukça büyüdüğü ve oyuncuların PS3 ve Vita yerine artık PS4'te oyun oynadıkları sebebi gösteriliyor.

PS+ için Instant Game Collection kapsamı ise ilk olarak 2010'da başlamış ve 2014 senesinde her platforma çift oyun sunulmaya başlanmıştı. Ayrıca artık PS3 konsollarına yeterli ilginin olmadığı için şirketin böyle bir karar aldığı düşünceler arasında bulunuyor.





PAYLAŞ