PlayStation Plus Temmuz oyunları açıklandı - Haberler - indir.com

PlayStation Plus Temmuz oyunları açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-01 14:00:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

PlayStation Plus Temmuz programı açıklandı. Yapılan açıklama ile birlikte oyuncuları oldukça hareketli bir ayın beklediği görüldü. 

PlayStation Plus programı ile daha fazla kullanıcıya ulaşmak ve abonelikleri artırmak isteyen Sony, her ay daha iddialı yapımları kullanıcılara sunmayı başarıyor. Başarılı geçen Haziran ayının ardından Temmuz ayında hangi oyunlara yer verileceği merak edilirken, beklenen açıklama yapıldı.

Playstation Plus Tanıtım VideosuPlaystation Plus Tanıtım Videosu

Oyun Hizmetleri İçeriği Kıdemli Müdürü Adam Michel imzalı blog yazısında yeni ay itibariyle farklı oyun türlerine ilgi duyan kullanıcıların mutlaka sevebileceği bir oyun bulabileceği vurgulandı. Birinci şahıs nişancı oyunlarını sevenler İçin Call of Duty: Black Ops 4’ü, arcade oyunlarını oynamak isteyenler için WWE 2K Battlegrounds’ı, 3. şahıs hayatta kalma korku oyunu oynamak isteyenler için A Plague Tale: Innocence’i ve çok oyunculu online bir oyun oynamak isteyenler için ise Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown’u ön plana çıkaran Sony, böylece Temmuz ayı itibariyle herkesin ilgisini çekecek yeni oyunlar sunacağını net bir şekilde paylaştı. 

Call of Duty: Black Ops 4 | PS4

Call of Duty: Black Ops 4, piyasaya sunulduğundan beri en çok oynanan ve sevilen serilerden bir tanesi. Birinci şahıs nişancı türünün en iddialı yapımlarından birisi olan Call of Duty: Black Ops 4, üstelik çok oyunculu modu ile birlikte konsol oyunlarına yeni bir heyecan getiriyor.  Zombi oyun modu gibi farklı modların desteklendiği oyunda üstelik battle royaleden esinlenerek hazırlanan geniş harita modu Blackout da bulunuyor.

WWE 2K Battlegrounds | PS4

WWE, dünya genelinde kendi özel oyuncu kitlesini oluşturmayı başarmış durumda. Yıldız ve efsaneler ile savaşan oyuncular, aksiyon dolu bu oyunda yine rakiplerini savaş alanında mağlup etmeye çalışıyor. Çevrimiçi turnuvalar ile oyuncuların birbirine karşı mücadele vereceği WWE 2K Battlegrounds, Temmuz ayında aksiyon dolu oyunlardan bir diğer olacak. 

A Plague Tale: Innocence | Sadece PS5 

4K çözünürlük ve 60 FPS gibi iddialı grafik özelliklere sahip olan yeni oyun, sadece PlayStation 5 de desteklenecek. İlk defa PlayStation Plus paketi içerisinde dahil edilen oyun, genç Amicia ve küçük kardeşi Hugo'nun hikayesini oyun ile birlikte ekranlara getiriyor.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown | PS4

Virtua Fighter serisiyle çok iyi bir çıkış yakalayan Sega, oyunun yeni versiyonunda da oyunculardan tam not almayı başardı. Üç boyutlu dövüşün en özel örneklerinden bir tanesi olan yeni oyunda, 16 oyuncuya kadar desteklenen özel turnuvalar bulunuyor.



PAYLAŞ