PlayStation Plus ocak 2020 ücretsiz oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

PlayStation Plus ocak 2020 ücretsiz oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-02 10:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasında köklü bir yere sahip olan Sonyi PlayStation kullanıcılarına özel olarak sunduğu abonelik sistemli servisi PlayStation Plus üzerinden Ocak ayı içerisinde oyunculara ücretsiz olarak sunulacak olan oyunlar sonunda belli oldu. Ocak ayı içerisinde ücretsiz olarak sunulacak olan oyunlar 7 Ocak tarihinden itibaren indirilir hale gelecekler. PlayStation Plus ile farklı oyunları deneyimlemek, oyun kütüphanenizi geliştirmek ve aynı zamanda yeni oyunlar ile eğlenmek için sizde Ocak ayı indirimlerini kaçırmayın. 

PlayStation kullanıcılarının belirli bir ücret doğrultusunda kullandığı Sony oyun servisi PlayStation Plus platformunun Ocak ayında ücretsiz olarak oyunculara sunacağı oyunlar belli oldu. PlayStation kullanıcılarının platform üzerinden ücretsiz olarak sahip olabilecekleri oyunlar Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Goat Simulator şeklinde belirlendi. Bu oyunlar hakkında bilginiz yoksa ve yeni bir oyun ile zaman geçirmek isterseniz sizde indirimleri kaçırmadan oyunlara sahip olabilirsiniz.

PlayStation Store 'Aralık Fırsatları' başladıPlayStation Store 'Aralık Fırsatları' başladı

Uncharted ve Goat Simulator

PlayStation kullanıcıları 7 Ocak Salı günü yani haftaya başlayacak olan indirimler kapsamında sunulan Bluepoint Games tarafından geliştirilen The Nathan Drake Collection’ın içerisinde PlayStation 3 oyunları olan Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception oyunlarından birine de sahip olma hakkını elde edecekler. Söz konusu bu oyunlardan herhangi birine sahip olan oyuncular PS4 için geliştirilmiş olan görsellerle beraber oynayabilecekler. 

Kampanya kapsamında karşımıza çıkan Double Eleven tarafından geliştirilen Goat Simulator, oyun dünyasının en sıradışı ve absürt oyunu olarak değerlendiriliyor. Oyunun adından da anlayabileceğiniz üzere yönlendirmiş olduğunuz keçi ile her şeyi yıkarak ilerlemeye çalışacağınız bir dünya sunuluyor. Oyun hakkında şunlar söylendi; "Yapmanız gereken şey, bir keçi olarak yapabildiğiniz kadar fazla hasara yol açmak. Eski tarz paten oyunlarına benziyor. Ancak patenci olmak yerine bir keçisiniz ve çeşitli numaralar yapmak yerine bir şeyleri kırıyorsunuz. Şık bir şekilde bir şeyleri yok edin ve daha fazla puan kazanın!"

Hem Uncharted: The Nathan Drake Collection’ı hem de Goat Simulator’ı PlayStation Plus indirimleri kapsamında 3 Şubat tarihine kadar indirerek yeni bir oyun deneyimi yaşamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Bunun yanı sıra aynı zamanda PlayStation Plus platformu için Aralık ayı içerisinde verilen Respawn Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilmiş birinci şahıs nişancı oyunu Titanfall 2’yi ve Milestone’un motosiklet yarış oyunu Monster Energy Supercross, The Official Videogame’i 6 Ocak tarihine kadar sahip olabilir ve bu oyunlarla da farklı bir deneyim yaşamanın tadını çıkarabilirsiniz. Yılın ilk aylarında PlayStation dünyasında da bu şekilde bir indirim rüzgarının esiyor olması oyuncular adına oldukça sevindirici bir haberdir. 

 


PlayStation'ın patronu, PS5'te tüm dengeleri değiştirecek özelliği açıkladıPlayStation'ın patronu, PS5'te tüm dengeleri değiştirecek özelliği açıkladı
Minecraft Bedrock Edition, PlayStation 4’e GeliyorMinecraft Bedrock Edition, PlayStation 4’e Geliyor
İlk PlayStation 5 oyunu belli olduİlk PlayStation 5 oyunu belli oldu

PAYLAŞ