PlayStation Plus Ocak 2020 oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

PlayStation Plus Ocak 2020 oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-10 18:50:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

PlayStaion’un oyun abonelik sistemi olan PlayStation Plus için Ocak ayında sunulacak olan ücretsiz oyunlar belli oldu. Buna göre Playstation Plus üyeleri Ocak 2020’de iki farklı sevilen oyuna ücretsiz olacak sahip olabilecek. Microsoft’un Xbox oyun konsolunda olduğu gibi Sony tarafında da PS Plus servisi yer alıyor. Bu servisler sayesinde oyuncular her ay çeşitli oyunları ücretsiz olarak oynayabiliyorlar. Her ay açıklanan bu oyunların şimdi ise Ocak 2020 için olan isimleri belli oldu. Sony tarafından yayınlanan liste ile beraber PS Plus üyelerine ücretsiz yayınlanan oyun listesi belli oldu.

PlayStation Plus Ocak 2020 oyunları belli oldu

PS Plus Eylül 2019 oyunları belli olduPS Plus Eylül 2019 oyunları belli oldu

Oyunlardan birincisi aksiyon ve maceraya yönelik yapım olan Uncharted: The Nathan Drake Connection olarak belirlenmiş durumda. Önümüzdeki dönemlerde Tom Holland başrolüyle sinemada uyarlamasını göreceğimiz Uncharted serisi içerisinde Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Amazon Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception yer alıyor.

Oyunculara verilecek olan ikinci oyun ise beklentilerin biraz altında kaldı diyebiliriz. Kasım ayında ücretsiz olarak sunulan oyun Goat Similator, Ocak 2020’nin ücretsiz oyun listesinde tekrar karşımıza çıkıyor. Ancak PlayStation Türkiye tarafında oyunculara verilen ikinci oyun  Frantics yapımı ile değiştirildiğini belirtelim. Bu her iki oyunda 7 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında PlayStation kütüphanelerine eklenebilir durumda olacak. Sizde bir PS Plus üyesi iseniz, bu ayın yeni oyunlarını mağazadan edinerek deneyimleyebilirsiniz.


PS Plus Ekim 2019 oyunları belli olduPS Plus Ekim 2019 oyunları belli oldu
PS Plus Kasım 2019 oyunları belli olduPS Plus Kasım 2019 oyunları belli oldu

PAYLAŞ