PlayStation Plus Nedir? Ocak ayı ücretsiz oyunları - Haberler - indir.com

PlayStation Plus Nedir? Ocak ayı ücretsiz oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-28 11:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Sony, oyun konsollarında PlayStation Plus sistemini kullanıyor. Bu sistem sayesinde bazı oyunlara bedava sahip olabiliyorsunuz. Peki PlayStation Plus Nedir? Ocak ayı ücretsiz oyunları

PlayStation Plus Nedir? Ocak ayı ücretsiz oyunları

Sony oyun konsollarında bu şekilde bir sistem geliştirmiş. Bu sistem sayesinde PlayStation Plus kullanıcıları bazı oyunlara ücretsiz bir şekilde sahip olabiliyorlar. Plus sisteminin içerisinde bedava oyun, uygulama ve özel indirim ayrıcalığı sunuluyor. Sony, oyun konsollarında geliştirdiği bu ayrıcalıklı sistem için her ay bazı oyunları bedava hale getiriyor. Biz de sizler için her ay bu oyunları takip ederek sizleri bilgilendiriyoruz. PlayStation Plus sisteminin ilk 14 günü ücretsiz. Bunun dışında sistemin bir aylık ücreti 14 Türk Lirası, üç aylık ücreti 29 Türk Lirası ve 1 yıllık ücreti 99 Türk Lirası şeklinde sunuluyor.

Xiaomi'nin Yeni Play Modeli İçin Tarih BelirlendiXiaomi'nin Yeni Play Modeli İçin Tarih Belirlendi

Bazende bu sistemin üyelikleri için özel indirimler yapılıyor. Zaten diğer Premium sistemlerine göre çok daha ucuz bir fiyata sahip. Ayrıca bu sistemde bölgelere göre fiyat farklılığı bulunuyor. Bu farklılık daha çok kur farkından dolayı ortaya çıkıyor. PlayStation Plus'ın her ay ücretsiz olan oyunlarına Ocak ayında da yeni oyunlar eklenecek. Bizde sizler için bu oyunları açıkladık. İşte sizler için Ocak ayı içerisinde ücretsiz hale gelecek oyunlar:

  • Steep (PS4)
  • Portal Kings (PS4)
  • Fallen Legion: Flames the Rebellion (PS4)
  • Zone of the Enders HD Collection (PS3)
  • Amplitude (PS3)
  • Fallen Legion: Flames of the Rebellion (PS Vita)
  • Super Mutant Alien Assault (PS Vita)

Yukarıda belirttiğimiz oyunlar Ocak ayının başından itibaren ücretsiz olacak. Bu oyunları PS Plus aboneliğine sahipseniz ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Ancak PS Plus aboneliğiniz yoksa bu oyunları ücretsiz bir şekilde indiremeyeceksiniz. PlayStation platformunda her ay bazı oyunlar bu şekilde ücretsiz hale geliyor. Hem yıl başı hem bazı ücretsiz oyunlar ile beraber dolu dolu bir oyun ayı geçirebilirsiniz.

PlayStation Plus sistemine sahip olarak yukarıdaki oyunları bedava oynayabileceksiniz. Bu sistemin dışında yılbaşı indirimleri birçok platformda başlamış durumda. Bu sistemin üyelikleri içinde bir indirim gelme durumu olabilir. Bu yüzden bizleri takipte kalın.


Xiaomi Mi Play'in özellikleri açıklandıXiaomi Mi Play'in özellikleri açıklandı
Google, Play Store'ye yeni güvenlik ayarı eklediGoogle, Play Store'ye yeni güvenlik ayarı ekledi
Xiaomi Mi Play modelinin detayları gün yüzüne çıktı!Xiaomi Mi Play modelinin detayları gün yüzüne çıktı!

PAYLAŞ