PlayStation Plus Haziran 2021 oyunları açıklandı - Haberler - indir.com

PlayStation Plus Haziran 2021 oyunları açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-27 18:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

PlayStation Plus, yaz boyunca oyuncuların mutlu etmeye devam edecek. PS Plus aylık olarak 20 ile 40 TL arası değişen fiyat etiketleriyle oyun severlere, her ay yeni abonelik hizmeti sunulacak. Bu duruma ek olarak, PS Plus'ın oyunculara online olma gibi sunmuş olduğu farklı avantajlar da bulunuyor. Sunulan bu avantajlar ile PlayStation oyuncularını kendine çekmeyi başaran servis, oldukça popülerdir. Bu sayede servisin aylık olarak sunmuş olduğu bu oyunları heyecanla bekleyen geniş bir kitle vardır.

PlayStation Plus Haziran 2021 oyunları 

PS Plus gelecek ay üç farklı oyunla geliyor. PS5 konsoluna sahip olan oyuncular, bu oyunların her birinde vakit geçirebiliyor olacak. Fakat maalesef ki aynı durum PS4 oyuncuları için geçerli olmayacak. Zira Haziran ayında sunulacak olan oyunlardan bir tanesi PS5'e özgü olacağı için PS4 sahipleri iki oyundan faydalanabilecekler.

Operation: Tango (Sadece PS5)

PlayStation Plus Haziran 2021 listesinin ilk oyunu Operation: Tango. Esasında Operation: Tango oyunu şu an için çıkış yapmadı. PS Plus aboneleri, oyunun çıkış tarihi olan 1 Haziran'da oyunu ilk deneyenlerden olacak. Operation: Tango, iki kişilik co-op oyunudur. Yani arkadaşlarıyla oynamak isteyenler için oldukça eğlenceli bir oyundur. Bunun yanı sıra dünyayı kötü güçlerden kurtarmak için de çaba göstermeniz gerekecek. Oynanış kısmında ise Operation: Tango oyununu bir bulmaca oyunu şeklinde tanımlamak mümkündür. İki oyuncudan biri dedektif diğeri ise hacker rolünü üstlenecek. Oyundaki temel ama ise dünyayı kötü güçlerin elinden kurtarmak olacak. Bunu yaparken takım arkadaşınızla sesli sohbet özelliğini kullanarak strateji geliştirebilirsiniz. 

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4 ve PS5)

PlayStation Plus Haziran 2021 oyunları listesinin bir diğer oyunu Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown da tıpkı Operation: Tango gibi çıkış günü içerisinde PS Plus'da da yerini alacak. Yani kullanıcılar bu indirdiklerinde oyunu ilk deneyenler arasında yer alacak. Oyun geliştiricilerinin arkasında ise Yakuza'nın geliştiricisi olan meşhur stüdyo Ryu Ga Gotaku var. Bunun yanı sıra söz konusu bu oyunda, ilklerden bir diğeri ise online oynanışı destekleyen ilk Virtua Fighter yapımı olmasıdır. Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, tıpkı Mortal Kombat gibi, arcade şeklinde nitelendirilen heyecan verici bir dövüş oyunudur. Mortal Kombat sevenler, Virtua Fighter’dan da keyif almaları mümkündür. Son olarak belirtmek gerekirse oyunda alışık olunan 1 aylık indirme zaman diliminin aksine, PS Plus aboneleri için iki ay sürecinde sistemde kalacağını söylemek mümkündür. 

Star Wars: Squadrons (PS4 ve PS5)

PlayStation Plus Haziran 2021 oyunları listesinin son üyesi olarak ise Star Wars: Squadrons. Electronic Arts tarafından geliştirilen bu oyun geçtiğimiz senenin son ayında çıkmıştı. Yani PS Plus da yine güncel bir oyun yer alacak. Motive Studios tarafından geliştirilen bu yapım, Star Wars evrenin Alderaan'ın yok olmasından sonraki süreci konu alıyor. FPS unsurlarının yoğun olarak gözlemlendiği bu heyecan verici oyunda uzay kombatı şeklinde tamamlamak mümkündür. Buna ek olarak ise oyunun grafik tasarımları da oldukça güçlüdür. 

 





PAYLAŞ