Playstation Plus Ekim 2021'de hangi oyunlar ücretsiz verilecek? - Haberler - indir.com

Playstation Plus Ekim 2021'de hangi oyunlar ücretsiz verilecek?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-28 19:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

PS Plus Ekim 2021 ücretsiz oyunlarının çıkış tarihi yaklaşıyor ve yeni bir sızıntı, birçoğunun tahminlerinin doğru olduğunu gösteriyor. Abonelerin, Eylül ayı için mevcut ücretsizleri talep etmek için 4 Ekim'e kadar süreleri var.

PS Plus Ekim 2021 sızıntılar, ücretsiz oyunların Hell Let Loose, Mortal Kombat X ve PGA Tour 2K21 olduğunu gösteriyordu. Bu sızıntı, Fransız web sitesi Delalabs aracılığıyla geliyordu ki söz konusu sızıntıların doğruluğu bugün teyit edildi.

PS Plus Ağustos 2021 tarihinde ücretsiz olacak oyunlar açıklandı

PlayStation 5'in yeni modeli gizlice satışa çıkarıldıPlayStation 5'in yeni modeli gizlice satışa çıkarıldı

Hell Let Loose oyuncuları en çok heyecanlandıracak oyunlardan biri olsa da bu oyunun PS5'e özel olacağının altını çizmekte fayda var. Aynı anda 100 oyuncuya kadar çevrimiçi izin veren bir 2. Dünya Savaşı çok oyunculu nişancı oyunu olan Hell Let Loose şüphesiz bu ay sunulan en büyük yapım olabilir. Mortal Kombat X, ise PS 4 oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sony'nin yeni nesle özel abonelik koleksiyonunun bir parçası olarak zaten sunulduğundan, PS5 sahipleri için hayal kırıklığı yaratıyor. PGA Tour 2K21'e gelince bu oyunda sadece PS 4 oyuncuları için erişime sunulacak.

PS Plus Ekim 2021 Oyunları

  • Hell Let Loose (PS5)
  • Mortal Kombat X (PS4)
  • PGA Tour 2K21 (PS4)

Oyunlar şuan kesinleşmiş gibi görünse de resmi duyurunun yarın geleceğinin altını çizmekte de fayda var. Yani Sony her an bir değişiklik yaparak listedeki bir oyunu değiştirebilir. Şirketin böyle bir karar alması durumunda yeni listeyi sizinle paylaşacağız.


Eylül'de ücretsiz sunulacak PlayStation Plus oyunlarıEylül'de ücretsiz sunulacak PlayStation Plus oyunları
PlayStation sahipleri için mutlu haber; yeni oyun geliyorPlayStation sahipleri için mutlu haber; yeni oyun geliyor

PAYLAŞ