PlayStation Plus Aralık oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

PlayStation Plus Aralık oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-27 14:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Sony, her yaptığı ücretsiz oyunlarına bu ay da yenilerini ekledi. 2020 Aralık ayının ücretsiz oyunları bildirilirken listede Worms Rumble, Just Cause 4 ve Rocket Arena yer aldı. Başarılı isim Sony'nin aylık abonelik sistemi PlayStation Plus, yeni ücretsiz oyunlarla oyunseverlerin karşısına çıkıyor. Bu ayın yeni oyunları şirketin kendi blogunda yer alıyor. Söz konusu bu oyunlar Worms Rumble, Just Cause 4 ve Rocket Arena olarak açıklandı.

Platformda oyunseverleri bekleyen bekleyen bu yeni oyunlar, 1 Aralık'tan 4 Ocak'a kadar geçerli olan ve hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5'de oynanabilecek. Aynı zamanda gerçekleştirilecek olan bu ücretsiz haftasonu çoklu oyuncu etkinliğinde, ücretli olan bazı çok oyuncu modları da herkese açık bir şekilde sunuluyor. 

PlayStation Plus Nedir? Ocak ayı ücretsiz oyunlarıPlayStation Plus Nedir? Ocak ayı ücretsiz oyunları

Ücretsiz olarak sunulan oyunlar

Worms Rumble

Strateji, Shooter türünde olan Worms Rumble yeni oyunlar arasındadır. Çeşitli yöntemlerle birbirini ortadan kaldırmayı amaçlayan ve her çeşit silahı, her türlü taktiği de kullanmaktan çekinmeyen kurtçuklar bu defa daha gerçekçi bir ortam içerisinde kullanıcıların karşısına çıkıyor. 32 oyuncuya kadar mücadele edebileceğiniz Worms Rumble'da platformlar arası oynama desteği, dönemsel etkinlikler gibi birçok özellik de oyuncuların beğenisine sunuluyor. 

Just Cause 4

Shooter, aksiyon türünde olan Just Cause 4 oyunun boyutu 45-55 GB şeklindedir. Oyunun tam sürümünün fiyatı ise 499,00 TL'dir. Rico Rodriguez’in Güney Amerika’nın sefiri olduğu bu oyunda, 1024 kilometrelik egzotik bir harita içerisinde ilerleme kat etmeye çalışacaksınız. Bu büyük haritayı keşfetmek de oldukça keyif verici olacak. Bunun dışında ise Just Cause 4'te bir başka diktatörün ordusunu ortadan kaldırarak yapabileceğiniz kadar şaka yapıyorsunuz. 

Rocket Arena

Shooter türünde geliştirilen Rocket Arena oyunun fiyatı 36,50 TL'dir. Söz konusu bu oyun, 3'e 3 takımlarla mücadele edecek ve her bir göreve sahip fantastik kahramanlarla dolu bir dünyada heyecan dolu anlar yaşayacaksınız. Burada yeri geliyor zaman büküyor yeri geliyor özel eşyaları kullanarak kazancınızı artırmaya çalışıyorsunuz. Çeşitli taktikler yaparak hayatta kalan son kişi olmaya çalışacaksınız. PlayStation Plus'ın bu ayki ücretsiz oyunları bu şekildedir. Oyunlara size ücret ödemeden sahip olabilir ve eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. 

 


PlayStation Plus ocak 2020 ücretsiz oyunları belli olduPlayStation Plus ocak 2020 ücretsiz oyunları belli oldu
PlayStation Plus Ocak 2020 oyunları belli olduPlayStation Plus Ocak 2020 oyunları belli oldu
PlayStation Plus abonelerine 60 TL hediye veriliyorPlayStation Plus abonelerine 60 TL hediye veriliyor

PAYLAŞ