PlayStation Plus abonelerine 60 TL hediye veriliyor - Haberler - indir.com

PlayStation Plus abonelerine 60 TL hediye veriliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-27 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

PlayStation Plus'ın 10. yılı şerefine bazı PS Plus abonelerine 60 TL bakiye hediye ediliyor. Hesabınıza hediye bakiye gelip gelmediğini kontrol etmek için e-posta kutusunu kontrol edebilirsiniz. Teknoloji dünyasının başarılı şirketlerinden Sony, PlayStation Plus abone servisinin 10. yılını kutluyor. Bunun şerefine bazı kullanıcılar 60 TL bakiye hediye ediliyor. Sony tarafından verilen bu hediye bakiyeyi kullanarak PlayStation Store mağazası üzerinden dilediğiniz oyunu ve paketi satın alarak zamanınızı keyifli geçirebilirsiniz. 

PlayStation Plus abonelerine hediye bakiye

PlayStation Plus abonelerine verilen 60 TL'lik hediye bakiyeyi dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bu hediye bakiyenin henüz kimlere verildiği belli değildir. Hediye 60 TL'nin rastgele dağıtıldığı aktarıldı. Siz de eğer PlayStation Plus abonesiyseniz e-posta kutunuzu kontrol edebilirsiniz. Bakiye yüklenen kullanıcılara yıllanan e-postada; "Playstation Plus'ın 10. yılını kutlamak için hesabınıza 60,00 TL Playstation Store kredisi ekledik. Playstation Plus'ı seçtiğiniz için teşekkür ederiz." ifadesi yer alıyor. Bakiyeyi kullanmak için ekstra bir şey yapmaya gerek yok.

PlayStation Plus'ın Haziran ayı ücretsiz oyunları açıklandıPlayStation Plus'ın Haziran ayı ücretsiz oyunları açıklandı

Burada önemli olan detay, PlayStation Plus abonelerinin hediye bakiye yüklenip diğer kişilerin bu durumdan mahrum bırakılması ise büyük bir tepki topladı. Konuyla ilgili olarak gelen tepkiler devam ederse şirket, tüm PlayStation Plus abonelerine 60 TL bakiye yüklemek zorunda kalabilir. Firma, bu sene PS Plus’ın 10. yıl dönümü olduğu için abonelere 3 oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Eğer PS Plus abonesiyseniz NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration ve Erica oyunlarını ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.


Playstation Plus Aralık 2018 ücretsiz oyunları açıklandıPlaystation Plus Aralık 2018 ücretsiz oyunları açıklandı
PlayStation Plus Nedir? Ocak ayı ücretsiz oyunlarıPlayStation Plus Nedir? Ocak ayı ücretsiz oyunları
PlayStation Plus ocak 2020 ücretsiz oyunları belli olduPlayStation Plus ocak 2020 ücretsiz oyunları belli oldu

PAYLAŞ