PlayStation özel oyunları 2020 yılında ses getirdi - Haberler - indir.com

PlayStation özel oyunları 2020 yılında ses getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-12 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz yıl birçok basın kuruluşu "Yılın Oyunu" için bir galip belirledi. Tüm bu galip gelen oyunlara bakıldığında ise PlayStation oyunlarının diğer oyunlara göre açık ara önde olduğu tespit edildi. 

Oyun dünyası ile ilgili olarak bir yılı daha geride bırakmış olduk. 2020 yılında birbirinden güzel oyunlar çıktı ve bu oyunların birçoğu da büyük tartışmalara yol açtı. Geliştirdiği oyunlar ile yıllardır oyuncuların takdirini kazanmış olan PlayStation, 2020 yılında aldığı ödüllerle de bu başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu. Bilindiği üzere The Game Awads gibi büyük etkinliklerde yer alarak yılın en iyi oyunu olmayı başardı. Bunun haricinde ise birçok şirkette kendi içerisinde yılın en iyi oyununu belirliyor. Bir blog sayfasında ise 2020 yılında, basın kuruluşlarının, dergilerin ve The Game Awards gibi etkinlikte ödülleri toplayarak en fazla ödüllü hangi oyunun aldığı dile getirildi. 

PlayStation Store, 2020 Kasım ayının en çok indirilenleri açıklandıPlayStation Store, 2020 Kasım ayının en çok indirilenleri açıklandı

2020 yılının The Last of Us Part II'nin "Yılın Oyunu" ödülüne sahip olduğu biliniyor. Fakat bir diğer ödüllere bakıldığında ise 143 kuruluş tarafından bu ödüle layık görüldüğünü görmek mümkündür. Bu sayıda da onu 2020 yılında en çok ödül alan oyun olarak değerlendiriliyor. Söz konusu bu listenin ikinci sırasında ise 2020'nin en iyi bağımsız oyunu olarak değerlendirilen Hades yer alıyor. Hazırlanan bu listeye bakıldığında ise The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima, Spider-Man: Miles Morales, Final Fantasy VII Remake ve Persona 5: Royal gibi PlayStation özel oyunlarının tüm listeyi adeta domine ettiğini görmek mümkündür. Bu liste bir kez daha neden oyuncuların PlayStation özel oyunlarını tercih ettiği gözler önüne seriliyor. 

The Last of Us Part II - 143

Hades - 38

Ghost of Tsushima - 22

Cyberpunk 2077 - 18

Animal Crossing: New Horizons - 15

Final Fantasy VII Remake - 13

Doom Eternal - 9

Half-Life: Alyx - 9

Assassin's Creed Valhalla - 2

Microsoft Flight Simulator - 2

Persona 5 Royal - 2

Spiritfarer - 2

Yakuza: Like a Dragon - 2

Immortals Fenyx Rising - 1

Marvel's Spider-Man: Miles Morales - 1

Ori and the Will of the Wisps - 1

Sakuna: Of Rice and Ruin - 1


PlayStation 4 oyuncuları, Cyberpunk 2077'i iade etmek istiyorlarPlayStation 4 oyuncuları, Cyberpunk 2077'i iade etmek istiyorlar
2020'nin en iyi PlayStation oyunları2020'nin en iyi PlayStation oyunları
PlayStation(R)5 bugün Amazon.com.tr’de satışa çıkıyorPlayStation(R)5 bugün Amazon.com.tr’de satışa çıkıyor

PAYLAŞ