PlayStation oyunları nasıl PC ve PC Now'da oynanır? - Haberler - indir.com

PlayStation oyunları nasıl PC ve PC Now'da oynanır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-13 21:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Sony’nin sahip olduğu başarılı hizmetlerden birisi olan PS Now ile beraber artık PlayStation oyunlarını bilgisayarınız üzerinden oynamanız mümkün oluyor. Sizlere bu içeriğimizde ise PlayStation oyunlarını PC üzerinde PS Now ile nasıl oynanır buna bakacağız. PS Now sistemine nasıl giriş yapılır ve üyelik işlemleri ile sistem gereksinimleri neler tüm bu soruların cevabına bu içeriğimizde bakacağız. Oyun konsolu denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden olan Sony Interactive Entertainment şirketinin sahibi PlayStation, popüler olarak oynanmaya devam ediyor. Konsolun sahip olduğu yeni hizmeti PS Now ile bilgisayar üzerinden PlayStation oyunları oynamak mümkün oluyor. PlayStation oyunlarını PC’de oynamak oldukça işlevsel olsa da, şuan için sadece Amerika Birleşik Devletleri ile İngiltere’de kullanılabilir olduğunu belirtelim.

Türkiye’de PlayStation oyunlarını PC üzerinden oynamak için PS Now nasıl kullanılır? Bu noktada birçok yasaklı hizmette olduğu gibi PS Now için de VPN kullanarak sisteme abone olmanız gerekiyor. Gelin şimdi PlayStation oyunları PC’de PC Now ile nasıl oynanır bakacağız.

PlayStation 5 için yeni nesil VR seti tanıtıldıPlayStation 5 için yeni nesil VR seti tanıtıldı

PlayStation oyunlarını PC’de PS Now ile nasıl oynanır?

  • Windows sürümünüzün PlayStation oyunlarını PC’de oynatmak için uygun olduğundan emin olun. PS Now’un Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 desteklerine sahip olduğunu belirtelim.
  • PlayStation oyunlarını PC’de PS Now ile oynarken klavye ve Mouse yetmeyecektir. Bu noktada DualShack 4 koluna ihtiyacınız olacaktır. PlayStation 4 konsolunuz var ise Dualshock 4’ü bağlayabilir veya satın alabilirsiniz.
  • İnternet bağlantınızın PlayStation oyunlarını PC’de PS Now ile oynamak için yeterli hızda olması gerekiyor. Sony PS Now ile gerekli internet hızının 5 Mbps olması gerektiğini belirtiyor.

VPN ile PS Now’a abone olma

  • PS Now platformu sadece Kanada, İngiltere ve ABD üzerinde aktif olduğu için VPN kullanmanız gerekiyor.
  • Sony PS Now sitesi üzerinden VPN ile bağlantı gerçekleştirerek istenilen bilgileri doldurun ve abonelik gerçekleştirin. Abone olmak için çıkan ücretli paketlerden en uygun olanını seçerek devam edin. 7 gün ücretsiz deneme süreniz olduğunu da belirtelim.
  • PS Now abonesi olduktan sonra VPN ile PS Now uygulamasını bilgisayarınıza indirin. PS Now hesap bilgileriniz ile giriş yapın ve ücretli paketiniz henüz seçmediyseniz seçebilirsiniz. DualShock 4 kontrol kolunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve oynamaya başlayabilirsiniz.



PlayStation Store artık dizi film satın alma imkanı sunmayacakPlayStation Store artık dizi film satın alma imkanı sunmayacak
GTA 5'in PlayStation 5'e geleceği tarih açıklandıGTA 5'in PlayStation 5'e geleceği tarih açıklandı

PAYLAŞ