PlayStation oyunculara müjdeyi verdi - Haberler - indir.com

PlayStation oyunculara müjdeyi verdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-24 15:30:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Sony, PlayStation'ın popüler olmuş ya da popüler olmaya aday oyunları adına pek çok oyuncunun heyecanla beklediği müjdeyi verdi. 

Sony Interactive Entertainment (SIE) başkanı ve CEO'su Jim Ryan'ın söylediğine göre Sony, büyük özel oyunlarını mobil cihazlara "düşündüğünüzden daha erken" getirmek adına planlar kuruyor. Axios ile kısa bir süre önce gerçekleştirilen Ryan, Sony'nin akıllı cep telefonlarla ilgili olarak bazı planlarına ve bunların da arkasındaki sebebe değindi. Ryan tarafından aktarıldığına göre Sony, portföylerinin çok güçlü bir durumda olduğunu düşünüyor ve portföyü bulunan PlayStation topluluğu ile sınırlı tutmanın son derece mantıksız bir hareket olduğu düşünülüyor. 

PlayStation 5, Xbox Series X ve S için GTA 5 tarihi verildiPlayStation 5, Xbox Series X ve S için GTA 5 tarihi verildi

Fakat, konuyla ilgili olan söz konusu olduğunda, Ryan fazla açık vermiyor. Axios tarafından Sony'nin stüdyo satın almak isteyip istemediği veya mobil oyunlarda şirket içi uzmanlık geliştirip geliştirmeyeceği sorusu yönetildiğinde; "Mobil alana açılmak için bir dizi model üzerinde çalışıyoruz. Bunun ilk meyvelerini düşündüğünüzden daha erken göreceksiniz" yanıtını veriyor. Elbette ki PlayStation'ın mobil oyunlarda yerini alma planları ilk kez duyulan bir şey değildir. Android ve iOS'a gelecek PlayStation oyunlarıyla ilgili tartışmalar, Nisan 2021'de, PlayStation'da "PlayStation'ın en popüler serilerini mobil cihazlara başarılı bir şekilde uyarlamaya odaklanacak" birisini arayan Mobil Müdürü iş ilanı görüldüğünde ciddi bir şekilde başlamıştı.


PlayStation oyunları mobile geliyor!PlayStation oyunları mobile geliyor!
PlayStation Plus Haziran 2021 oyunları açıklandıPlayStation Plus Haziran 2021 oyunları açıklandı
Sony, PlayStation Now'a gelecek oyunları belirlediSony, PlayStation Now'a gelecek oyunları belirledi

PAYLAŞ