PlayStation Now'a Büyük Yenilik Geliyor - Haberler - indir.com

PlayStation Now'a Büyük Yenilik Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-21 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Eski ve nostalji oyunların oynanabilmesi için Sony cephesinden önemli bir adım atıldı. Bulut sisteme sahip olan PlayStation Now servisi için önemli bir yeniliğe giden şirket bu noktada oyuncuların seveceği bir duyuruyu gerçekleştirdi. Oyun konsolları her ne kadar güncel yapısı ve üst seviye oyun grafikleri ile dikkat çekseler de, geçmişe dönük sundukları servisler ile daha uygun fiyatlı dev oyun kütüphaneleri kullanıcılara sunabiliyorlar. Bu noktada ise Xbox tarafında Game Pass bilinirken Nintendo tarafında ise Switch Online ile NES kütüphanesi öne çıkıyor. Aylık abonelik sistemine sahip bu servislerde oyunları abonelik sürdüğü sürece indirip oynayabiliyorsunuz.

650'den Fazla Oyun Fırsatı

PlayStation 2 için Servis Desteği Sonlandırıldı!PlayStation 2 için Servis Desteği Sonlandırıldı!

Sony tarafında ise PlayStation Now adlı bir servis yer alıyor. PlayStation Now ile beraber bulut tabanlı bir servise sahip oluyorsunuz ve 650’i geçkin PS2, PS3 ve PS4 oyunlarına erişebiliyorsunuz. Bu bulut servisi üzerinden oyunlar indirilemiyor ancak oynanabiliyordu. Fakat Sony’nin yapacağı yenilik ile artık işler değişiyor. Servisten gelen resmi açıklama ile beraber oyunların indirilebilir olduğu açıklanmış oldu. PS2 ve PS4 oyunları için indirme özelliği sunuldu ve artık Bloodborne, God of War 3, Until Dawn ve NBA 2K16 gibi birçok PS4 oyununa erişim sağlanabiliyor. PS4 cihazı olan kullanıcılar için ise yine PS2 oyunları da yer alıyor.

Bu yeni özelliğin tüm servis kullanıcılarına önümüzdeki günlerde dağıtılması bekleniyor. Ayrıca Sony, PlayStation Now servisinde yer alan oyunları online bir şekilde oynamak için PlayStation Plus üyeliğine sahip olunması gerektiğinin altını çiziyor. Bu servis ve hizmetler şuan için ülkemizde aktif değil. Ancak yakın zamanda platformunda Türkiye dahil birçok ülke için sunulması bekleniyor. Bakalım Sony’nin bu yeni hamlesi rakipleri karşısında nasıl bir rekabet oluşturacak göreceğiz. Sony’nin yaptığı resmi açıklamayı playstation blogu üzerinden inceleyebilirsiniz.


PlayStation 4 için ücretsiz Spider-Man temasını kaçırmayın!PlayStation 4 için ücretsiz Spider-Man temasını kaçırmayın!

PAYLAŞ