PlayStation Now sistemine yeni yarış oyunları eklendi - Haberler - indir.com

PlayStation Now sistemine yeni yarış oyunları eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-29 11:29:39
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyunculara bir takım avantajlar sağlayan Playstation Now sistemine, geçtiğimiz günlerde yeni ayrış oyunları eklendiği öğrenildi. PS Now, özellikle PC oyuncularına büyük avantaj sağlayan bir sistem. Eğer bir PC oyuncusuysanız ve Playstation'a gelen bir oyunu oynamak istiyorsanız, bu imkana PS Now ile sahip olabiliyorsanız. Sistemden yararlanabilmek için aylık olarak ödenmesi gereken belli bir ücret mevcut. PlayStation 3 ve PlayStation 4 oyunları bu sistem sayesindc PS 4 ve PC üzerinden oynanabiliyor. Sisteme süreli yeni oyunlar ekleniyor ve arşiv genişliyor. Geçtiğimiz günlerde PS Now sistemine yine yeni yarış oyunları eklendiği açıklandı.

PS Now'a eklenen yarış oyunlarının isimleri de oyun severlerle paylaşıldı. İsimlere bakılırsa oyun severlerle bu oyunlardan memnun kalacak gibi görünüyor. Sisteme eklenen yeni yarış oyunlarının isimleri şu şekilde; WRC 5, FIA World Rally Championship, Grid Autosport, BlazeRush, Motorcycle Club, F1 2014, MotoGP 15, MXGP ' The Official Motocross Videogame, Ride, Daytona USA, MX Vs ATV: Untamed, Smash Cars, Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer.

Özellikle PC oyuncuları için avantaj sağlayan bir sistem olan Playstation Now sisteminden yararlanmak isteyen oyun tutkunlarının, aylık £12.99/'16.99 gibi bir ücret ödemesi gerekiyor. Sistemi merak edenler için birkaç günlük ücretsiz deneme imkanı da tanınıyor. Fakar PS Now sistemi ülkemizde resmi olarak bulunmuyor. Bu nedenle, Türkiye'deki oyuncuların sistemi kullanması zorlaşıyor.





PAYLAŞ