PlayStation Now İle Windows'a DualShock 4 Desteği Geldi - Haberler - indir.com

PlayStation Now İle Windows'a DualShock 4 Desteği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-03 10:00:40
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Play Station Now'dan, Windows kullanıcılarının hoşuna gidecek bir haber geldi. Play Station Now, artık Windows platformu için de dağıtım yağmaya başlayacak.

Xbox oyun konsolu ve Windows'un sahibi olan Microsoft, Xbox kullanıcılarına konsol dışında bilgisayarda da iyi bir oyun deneyimi sunmak için çabalıyordu. Bu çalışmalar sonucunda, Xbox kullanıcıları, oyun deneyimlerini bilgisayar üzerinden de sağlayabileceklerdi. Microsoft, oyuncularına bu imkanı sunabilmek için bazı çalışmalar yapmıştı. Oyun konsolunu bilgisayara bağlayarak, oyunculara çeşitli kolaylıklar sundu. Bu durum Sony'yi de bir takım yenilikler yapmaya itti ve PC dünaysına bir sonraki adım Sony'den geldi.

Play Station Now, Play Station kullanıcılarının bir nevi oyun mağazası diyebiliriz. Play Station Now üzerinden, kullanıcılar PlayStation oyunlarına ulaşarak, önceden videolarını izleme imkanı bulabiliyorlar. E tabiki böylece diğer oyun severlerden bir adım önde olabiliyorlar. Fakat artık PlayStation kullanıcılarına sağlanan bu durum, Windows için de etkin hale getirilecek. Yani kullanıcılar artık, PC üzerinden Play Station oyunları alabilecekler. Bu imkanın tanınmasıyla kullanıcılar, bilgisayardan yun oynayan Playstation sahipleri kendi Dualshock 4?lerini yani PS4 kontrolcülerini Windows bilgisayarlarına bağlayabilme şansını elde edecekler. Bununla beraber tanınan başka bir imkanda önceden PS Now sahibi olanlar için yapıldı. Önceden PS Now sahibi iseniz, PS oyunlarını bilgisayarları üzerinden direk oynayabilecekler. Microsoft'tan sonra, benzer bir uygulamayı getiren Sony, Microsoft'la bir rekabet içerisinde olduğunu da böylece gösterdi.

DualShock 4'ü PC'ye bağlamanız için, 25 Dolar değerinde ayrı bir adaptör almanız gerekecek. Onun dışında oyunculara çok da masraf çıkarılmaması, eminiz ki kullanıcılarında hoşuna gidecek.





PAYLAŞ