PlayStation Now Ağustos 2021'de Ücretsiz Olacak Oyunlar Açıklandı - Haberler - indir.com

PlayStation Now Ağustos 2021'de Ücretsiz Olacak Oyunlar Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-04 17:00:11
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

PlayStation Now için Ağustos ayında sisteme 3 yeni oyun eklenecek. Oyuncular yeni oyunlarla yeni bir deneyim yaşayabilecek.

PlayStation kullanıcılarının daha uygun fiyatlarla daha fazla oyun oynamasını hedefleyen PlayStation Now sistemi, her ay yeni oyunlarla destekleniyor. Bu nedenle her ayın başında oldukça ilgi gören yeni oyunlar hakkında Ağustos ayı açıklaması da yapıldı.

En çok kazandıran firma kim; PlayStation Now mı Xbox Game Pass mi?En çok kazandıran firma kim; PlayStation Now mı Xbox Game Pass mi?

PlayStation Now Ağustos Ayı Oyunları Neler?

Sony tarafından yapılan açıklamaya göre yeni ay itibariyle sisteme eklenen yeni 3 oyun ise aşağıdaki gibi.

NieR: Automata

Square Enix tarafından geliştirilen oyun, aksiyon - RPG türünde. Başka bir yaşam alanından gelen istilacılara karşı amansız bir savaşın yaşandığı NieR: Automata oyunu, PlatinumGames'in akıcı ve etkileyici savaş sahnelerine sahip. Oyun 1 Kasım 2021 tarihine kadar PlayStation NOW’da yer alacak.

Ghostrunner

505 Games tarafından geliştirilen Ghostrunner ise heyecan dolu bir parkur oyunu. Elindeki bir bıçak ile parkurda ilerlen oyuncular, karşılarına çıkan tek moleküllü özel düşmanları parçalamaya çalışıyor. Bu sırada ise üzerinize gelen mermilerden kaçınmanız gerekiyor. Hızlı bir şekilde akan oyun, pek çok oyuncunun keyifli vakit geçirdiği popüler oyunlardan birisi.

Undertale

Yer altındaki bir dünyada geçen oyunda, canavarlara karşı bir mücadeleye gireceksiniz. RPG türündeki oyunda zengin karakterler oyunu oldukça ilgi çekici hale getiriyor.

Haziran ayı içerisinde platforma eklenen Red Dead Redemption 2, sistemin kısa süre içerisinde dikkat çekmesini sağlamıştı. Üstelik milyonlarca aboneye sahip olan sistem için böylesine AAA oyunun eklenmesi aboneleri de memnun etmişti. Ağustos ayında böylesine büyük bir sürpriz yapılmamış olmasına rağmen yine iddialı yapımlara yer verildi. 3 Ağustos itibariyle erişilebilir duruma gelen oyunlar, tüm aboneler tarafından sınırsız bir şekilde oynanabilir.

Türkiye’de Desteklenmiyor!

Red Dead Redemption 2 gibi popüler oyunlarla desteklenen PlayStation Now, Türkiye’de yakından takip ediliyor. Ancak hizmet şu anda Türkiye’de destekleniyor. Geçtiğimiz aylarda PlayStation patronu Jim Ryan tarafından yapılan açıklamalarda PlayStation Now servisinin daha fazla ülkede destek vermesi adına çalışmaların yapıldığı belirtilmişti. Bu nedenle şu anda geliştirme aşımsında olan yeni özellikler için Türkiye’deki kullanıcıların beklemesi gerekecek.



PAYLAŞ