PlayStation kullanıcıları son 10 yılın en iyi 20 oyununu seçti - Haberler - indir.com

PlayStation kullanıcıları son 10 yılın en iyi 20 oyununu seçti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 09:20:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun sektörü bildiğiniz üzere adeta teknoloji ile eşdeğer bir şekilde gelişiyor. Oyuncuların sunduğu veriler doğrultusunda yapılan değerlendirmelere göre son on yılın en iyi oyunu; The Last of Us. PlayStation oyuncuları son 10 yılın en iyi oyununu seçti. PlayStation oyuncularının kullandığı oylar ile belirlenen oyun listesinin ilk sırasında The Last of Us oyunu yer alırken ikinci sırada ise bir diğer önemli PlayStation oyunlarından biri olan God of War yer aldı. 

PlayStation oyuncularının yanı sıra aynı zamanda The Last of Us oyunu Metacritic kullanıcıları tarafından da son on yılın en iyi en iyi oyunu olarak seçildi. Elde edilen verilere baktığımızda The Last of Us oyunu oyun platformlarının en iyi oyunlarından biridir. 2013 yılı itibariyle PlayStation 3'te oynanmak üzere oyuncuların beğenisine sunulan The Last of Us oyunu, kıyamet sonrası dünya teması üzerine tasarlandı. Son derece etkileyici bir hikaye ile beğenileri üzerine toplayan The Last of Us oyunu görünen o ki beğenileri üzerine toplamış ve hatta öyle ki oyun onlarca farklı ödüle de layık görülmüştür. Söz konusu oyunun bu kadar başarı elde etmesinin ardından remastered versiyonu PlayStation 4 için de yayınlandı. 

The Last of Us 2 duyurusuna az kaldıThe Last of Us 2 duyurusuna az kaldı

The Last of Us Part II oyunu ise 29 Mayıs 2020 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacak. Yani yeni oyun için de oldukça az bir zaman kaldı demek pek de yanlış olmayacaktır. Serisinin birinci oyununun bu kadar büyük başarılar elde etmesi ve ödüller kazanmasının ardından  The Last of Us 2 oyununun da muhtemelen bu yıl içerisinde de en çok atılan oyun olması bekleniyor. 

Oyuncuların oylamaları doğrultusunda oluşturulan bu listenin devamını incelediğimizde çok da sürpriz olmayan içerikler ile karşılaşmak mümkündür. Hideo Kojima stüdyosu tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde piyasaya sürülen bu yeni oyunu Death Stranding'in 15. sırada yer alıyor olması da oldukça şaşırtıcı bir durum olarak değerlendiriliyor. Death Stranding adlı oyun daha önce de belirtildiği üzere oyun dünyasını ikiye bölmüştü.Çıktığı günlerde oyuncular tarafından oldukça beğeni toplamıştı. 

Söz konusu oyun listesi 

The Last of Us

God of War (2018)

The Witcher 3: Wild Hunt

Grand Theft Auto V

Red Dead Redemption 2

The Elder Scrolls V: Skyrim

Horizon: Zero Dawn

Bloodborne

Uncharted 4: A Thief's End

Marvel's Spider-Man

Persona 5

Dark Souls

Call of Duty: Black Ops II

NieR: Automata

Death Stranding

Red Dead Redemption

Mass Effect 2

Fortnite

Batman: Arkham City

Resident Evil 2 (2019)


The Last of Us Part 2 'nin çıkış tarihi sızdırıldıThe Last of Us Part 2 'nin çıkış tarihi sızdırıldı
The Last of Us 2 için büyük sürprizThe Last of Us 2 için büyük sürpriz
Türkçe müjdesiyle gelen The Last of Us 2 çıkış tarihi ve özel versiyonlarıTürkçe müjdesiyle gelen The Last of Us 2 çıkış tarihi ve özel versiyonları

PAYLAŞ