Playstation Klasik Geri Dönüyor! - Haberler - indir.com

Playstation Klasik Geri Dönüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 15:44:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Oyun dünyasının eskilerine baktığımızda mumla aradığımız en ikonik oyun konsolu Sony PlayStation Classic, tekrar kullanıcıların karşısına çıkacak!

Piyasaya çıktığı ilk zamanlardan itibaren bütün oyun dünyasını değiştiren Sony PlayStation, eski klasik tasarımının yenilenmiş ama hala retro haliyle tekrar evlere girecek. Neredeyse 25 yıl önce piyasaya sürülen PlayStation Classic, eski zamanlarda oynadığımız oyunları da yanında getirecek. Bu oyun listesinde Grand Theft Auto, Tekken 3, Final Fantasy VII ve Twisted Metal gibi oynamaktan en çok zevk aldığımız oyunlar var.

PlayStation Network'e Yeni Bir Özellik GeliyorPlayStation Network'e Yeni Bir Özellik Geliyor

PlayStation Now kütüphanesine 13 yeni oyun katıldı 

Eski sürümünün boyutu her yere sığabilecek ufak bir tasarım boyutuna sahip olsa da, yeni versiyon, eski sürüme göre %45 daha ufak ve taşınabilir bir model olacağı söylenen PlayStation Classic, HDMI girişi sunarak, HDMI kablosuyla birlikte monitör ve televizyon gibi görüntü cihazlarına görüntü aktarabilecek.

Ne Zaman Çıkıyor?

Sony tahminlere göre PlayStation 5 ile birlikte gelip, kullanıcılara çift seçenek sunarak hem satışları ikiye katlamayı, hem de eski ve yeni teknolojileri sentezlemek istiyor gibi. Eski modeli günümüz teknolojilerine uyarlayıp 3 Aralık'ta kullanıcılarına sunacak!

 


İlgili uygulamalar
Playstation 4'ü kullanılamaz hale getiren tehditten nasıl korunulur?Playstation 4'ü kullanılamaz hale getiren tehditten nasıl korunulur?
Kasım ayının bedava olan PlayStation oyunları belli olduKasım ayının bedava olan PlayStation oyunları belli oldu
Sony PlayStation 4 Pro satışa sunulduSony PlayStation 4 Pro satışa sunuldu

PAYLAŞ