PlayStation Classic, kablosuz kumanda desteğine sahip oluyor! - Haberler - indir.com

PlayStation Classic, kablosuz kumanda desteğine sahip oluyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 09:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

8BitDo adındaki çevresel arabirim cihazı üreticisi, Sony şirketinin küçük boyutlu PlayStation Classic cihazı için en büyük sorunlardan bir tanesini çözdüğünü açıkladı. Kablosuz kumanda konusunda oldukça sıkıntı çeken PlayStation Classic, kablosuz kumanda desteğine sahip oluyor!

PlayStation Classic, kablosuz kumanda desteğine sahip oluyor!

Uzun bir süredir kablosuz kumanda hakkında sıkıntı çeken PlayStation Classic, geniş yelpazedeki kablosuz kumanda seçeneklerine erişim imkanı sunan tak-çalıştır cihazı duyuruldu. Bu yeni adaptör sayesinde PS3 ve PS4 DualShock kumandaları, Nintendo Switch ve Wii U pro kumandalarını, Bluetooth özellikli Xbox kumandalarını ve Nintendo Switch'in Joy-con kumandaları bile kullanılabiliyor. Ayrıca adaptör, 8BitDo'nun tüm nostaljik kumandalarını da destekliyor. 8BitDo'nun duyurusu bir geleneği devam ettirme amacı da taşıyor. Şirket daha öncesinde hem NES hemde SNES Classic için kablosuz kumandaları çıkartmayı başarmıştı. Aynı zamanda Switch için kablosuz kumanda desteği sunmaktan orijinal NES için Bluetooth seçenekleri eklemeye kadar birçok adaptör ile birlikte karşımıza çıkmıştı.

Google Play'da Zararlı Yazılım İçerdiği belirlenen 13 OyunGoogle Play'da Zararlı Yazılım İçerdiği belirlenen 13 Oyun

Aynı zamanda 8BitDo'nun kendin-yap seti ile birlikte kendi kablosuz kumandanızı bile yapabilirsiniz. Tabii bu yeni adaptör PlayStation Classic'te yanlış olan her noktayı düzeltemiyor. Ürünün bazı zayıf özellikleri listesi ve oyun kütüphanesinin sınırlı oluşu hala ortada durmaya devam ediyor. Ayrıca bu adaptör yurtdışında 20 dolarlık fiyat etiketi ile satıma çıktı. Dağıtımlar ise 31 Aralık'ta başlayacağı belirtiliyor.


İlgili uygulamalar
Playstation Plus Aralık 2018 ücretsiz oyunları açıklandıPlaystation Plus Aralık 2018 ücretsiz oyunları açıklandı
PlayStation Classic Türkiye'de Satışa ÇıktıPlayStation Classic Türkiye'de Satışa Çıktı
Youtube'un Google Play üzerinde yüklenme sayısı açıklandıYoutube'un Google Play üzerinde yüklenme sayısı açıklandı

PAYLAŞ