PlayStation 5'le birlikte efsanevi korku oyunu geri dönebilir! - Haberler - indir.com

PlayStation 5'le birlikte efsanevi korku oyunu geri dönebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-15 12:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

PlayStation 5’in tanıtımı yaklaşırken yeni oyun sızıntıları gelmeye de hız kesmeden devam ediyor. Bugün sızıntılar Sony ve Konami'nin iki yeni Silent Hill oyunu üzerinde çalıştığını iddia ediyor. Oyunlardan birinin Hideo Kojima'nın iptal edilen oyunu Silent Hills, diğerinin Silent Hill serisini yeniden başlatan bir oyun olacağı söyleniyor.

Silent Hill serisinin yeniden başlayacağına dair uzun süredir pek çok sızıntı gündeme gelmekte. Ancak görüşüne göre Silent Hill'in marka haklarına sahip olan Konami yeni seriyi Sony ile birlikte başlatarak PlayStation 5'e getirmeyi planlıyor.

PlayStation kullanıcıları son 10 yılın en iyi 20 oyununu seçtiPlayStation kullanıcıları son 10 yılın en iyi 20 oyununu seçti

Slient Hill geri gelebilir

Korku oyunlarıyla ilgili güvenilir sızıntı kaynağı “Aesthetic Gamer”dan gelen bilgilere göre Sony tarafından finanse edilecek yeni projeyle Konami, daha önce iptal ettiği Silent Hills'i geri getirmeyi amaçlıyor. Sony ise oyunların PS5’e gelebilmesi için Hideo Kojima’yla arasını düzeltmeye çalışıyor.

PlayStation 5 satış fiyatına yönelik resmi açıklama yapıldı

Bunun yanı sıra “SIE Japan Studio” tarafından yönetilen bir başka projeyle de ana seriyi geri getirmek için çalışmalara başlandığı da gelen sızıntılar arasında. Yaklaşık bir yıldır geliştirildiği iddia edilen yeni projede ise Keiichiro Toyama, Akira Yamaoka ve Masahiro Ito isimlerin de yer aldığı konuşuluyor.

Oyunla ilgili sızıntılar ise yeni oyunun “Telltale tarzı”, seçimlere dayalı ve hikaye odaklı olarak geleceği yönünde. Tabi Sony, Kojima’yla  birlikte Telltale/Supermassive oyunlarına benzeyen farklı bir proje üzerinde de çalışıyor olabilir. Sony geri dönüşümü desteklese de Konami’ula daha önce olaylı bir şekilde ayrılan Kojima'nın projeye nasıl katılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor.


PlayStation 5, exclusive oyunlarla birlikte piyasaya sürülebilirPlayStation 5, exclusive oyunlarla birlikte piyasaya sürülebilir
Playstation 5 düşük çözünürlüklü oyunları bile göz alıcı hale getirecekPlaystation 5 düşük çözünürlüklü oyunları bile göz alıcı hale getirecek

PAYLAŞ