PlayStation 5'in ilk oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

PlayStation 5'in ilk oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-07 18:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Playstation 5 konsolu hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise konsolun muhtemel olarak ilk oyunları belli oldu. Blizzcon 2019’da sürpriz bir şekilde yeni Overwatch 2 ve Diablo 4 oyunları duyuruldu. Söz konusu duyuru esnasında her iki oyunun PS4 için geleceği ifade edilse de, geliştirici açıklamaları oyunun Playstation 5 için geleceğini işaret ediyor. Blizzard tarafından geçtiğimiz hafta gerçekleşen Blizzcon 2019 etkinliğinde birçok oyuncunun merakla beklediği Overwatch 2 ve Diablo 4 duyurusu gerçekleştirilmişti. Büyük bir heyecan uyandıran bu söz konusu bu oyunların henüz yakın zamanda piyasaya girmesi bekleniyor. Bu noktada oyunun Playstation 5 ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Playstation 5 Oyunları Belli Olmaya Başlıyor

PlayStation 5 işlemci özellikleri ortaya çıktıPlayStation 5 işlemci özellikleri ortaya çıktı

Bu söz konusu iki oyunun yüksek bir ihtimalle PS5 için gelmesi bekleniyor. Blizzcon 2019’da Diablo özel panelinde konuşan geliştirici ekibi "Yakın zamanda gelemeyiz, hatta Blizzard bile gelemez." diyerek, oyuncuların kısa vadede beklenti içine girmemeleri gerektiğini ortaya koydu. Diğer yandan VG247'ye konuşan Overwatch yönetmeni Jeff Kaplan, "Gelecek sene BlizzCon'da yine Overwatch 2 hakkında konuşacağımızı hissediyorum." Sözlerini dile getirdi. Ayrıca Overwatch 2‘nin ne zamana sunulacağını bilmediğini de ifade etti.

Sony nihayet yeni nesil oyun konsolu PS5’in 2020’de geleceğini açıklamıştı. Henüz 1 yıllık gibi bir süre bulunurken, etkinlikte iki oyun da PS4 için duyurulmuş durumda. Ancak büyük bir ihtimalle söz konusu oyunların PS5 sürümleri de yer alacak.


PlayStation 5'in fiyatı dudak uçuklatıyorPlayStation 5'in fiyatı dudak uçuklatıyor
Call of Duty: Modern Warfare'da PlayStation 5'in çıkış tarihini açık ettiCall of Duty: Modern Warfare'da PlayStation 5'in çıkış tarihini açık etti

PAYLAŞ