PlayStation 5'in fiyatı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

PlayStation 5'in fiyatı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-31 12:16:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

PlayStation 5’in resmi fiyatı henüz belli olmasa da, yeni konsola dair detaylar çeşitli sızıntı kaynakları tarafından ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise bu yeni oyun konsolunun fiyatı bir perakende sitesinde listelendi. Listelenen sitedeki fiyat doğru ise PS5’in yüksek fiyat etiketi ile oyuncuların canını sıkacağı bekleniyor. Sony, PS5’in donanım özelliklerini geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı. Ancak bu yeni konsolun fiyatı noktasında ise henüz belirsizlikler vardı. Sony’nin finans müdürü Hiroki Totoki, geçtiğimiz ay yatırımcılara PS5’in fiyatının henüz belirlenmediğini ifade etmiş ve resmi bir açıklama gelmediği için hala belirsizliğin sürdüğü düşünülüyor.

PS5’in fiyatı bir sitede ortaya çıktı

PS5 için yeni oyun tarihi belli oldu!PS5 için yeni oyun tarihi belli oldu!

Analistler tarafından daha önce PS5 fiyatı için 450-500 dolar arasında bir tahmin bulunuyordu. Ancak yeni gelişme ile beraber uygun fiyat hayalleri suya düştü diyebiliriz. Öyle ki PS5’in fiyatı Danimarkalı bir sitede 6989 Danimarka kronu yaklaşık 1030 dolar seviyesinde listelenmiş oldu. Sayfada PS5 modelinin fiyatı yanı sıra tarih de bulunuyor. Bu tarihe göre ise 1 Aralık 2020 tarihinde modelin geleceği gözüküyor. Daha önceki Sony açıklamalarında ise Kasım-Aralık aylarında denk gelmesi ifade edilmişti. Bu sebeple 1 Aralık tarihinin doğruluğunun yüksek olduğu düşünülüyor.

Şuan için dünya genelindeki şirketler koronavirüsten ötürü genel bir ekonomik kriz yaşıyorlar. Bu ekonomik zorluktan kurtulmak için Sony, PS5 modelini yüksek bir fiyat etiketinden sunması bekleniyor. Şuan için cihaza dair bilinenlerin bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


Sony'nin PS5'i ilk kez Destination PlayStation etkinliğinde gösterecekSony'nin PS5'i ilk kez Destination PlayStation etkinliğinde gösterecek
En yeni PS5 konsept tasarımıEn yeni PS5 konsept tasarımı

PAYLAŞ