PlayStation 5'in fiyatı dudak uçuklatıyor - Haberler - indir.com

PlayStation 5'in fiyatı dudak uçuklatıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-25 18:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sony’nin merakla beklenen yeni oyun konsolu Playstation 5 hakkında yoğun bilgiler gelmeye devam ediyor. Bazı prototip görselleri sızdırılan yeni bu konsolun şimdi ise fiyat ortaya çıktı. Slovakya merkezli bir çevrimiçi satış sitesinde listelenen Playstation 5’in fiyatı henüz piyasaya çıkmadan belli oldu. Japon dev Sony’nin yeni oyun konsolu, tüm oyuncular tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Son dönemde oyun ve konsolların oldukça gelişimini görürken, Sony’den de bu gelişime uygun olarak Playstation 5 modelini oldukça iddialı özelliklere sahip olarak piyasaya sürmesi bekleniyor.

Playstation 5 Fiyatı Belli Oldu

PlayStation 5 ve PlayStation 4 Pro karşılaştırmasıPlayStation 5 ve PlayStation 4 Pro karşılaştırması

Şuan piyasada yer alan konsolların iki ve üç katı daha güçlü özelliklere sahip olacak olan Playstation 5 artık tüm detayları ile belli olmaya devam ediyor. Sony tarafından ifade edilene göre Playstation 5 modeli bu zamana kadar piyasaya sürülmüş olan tüm oyun konsollarından daha güçlü bir yapı ile gelecek. Ayrıca bu yeni model fabrika çıkışlı bir SSD ile gelecek. Daha önce bazı görselleri ortaya çıkan oyun konsolu için şimdi fiyat ve çıkış tarihi belli oldu. Ortaya çıkan görüntüler bilgisayar ortamında tasarlanmış olan prototip olurken, Playstation 5 modelinin çevrimiçi mağazada 499 euro (3189 TL) fiyat etiketiyle ön satışa sunulduğu gözüküyor.

Playstation 5 için ortaya çıkan bu fiyat rakamları doğru ise Sony’nin bu yeni konsolunu 2020’nin sonlarında piyasaya sürmesi bekleniyor.


PlayStation 5 ile birlikte çıkması beklenen oyunlarPlayStation 5 ile birlikte çıkması beklenen oyunlar
PlayStation 5 işlemci özellikleri ortaya çıktıPlayStation 5 işlemci özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ