PlayStation 5'in dikey pozisyondan yatay pozisyona dönüşebilecek - Haberler - indir.com

PlayStation 5'in dikey pozisyondan yatay pozisyona dönüşebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-08 22:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı ismi Sony, yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in dikey pozisyondan yatay pozisyona nasıl geçeceği açıklandı. Bu bilgilere göre sadece bir kaç dakika PS5 standını cihazı dik pozisyonda tutacak şekilden yatay pozisyonda tutacak şekle geçiş yapılabiliyor. Üretici şirket, PlayStation YouTube kanalında dün yeni bir video paylaştı. Söz konusu bu videoda PlayStation 5'in içinde yer alan tüm donanımlar tek tek gösterildi. Yayınlanan bu videoda PlayStation 5'in mevcut soğutma sistemi, Blu-Ray sürücüsü, işlemcisi ya da SSD'si gibi pek çok donanımı gösterdiğinden videodaki bazı detay bilgiler şu an için ikinci planda kalmış gözüküyor. Dikey pozisyondaki PS5'in nasıl yatay pozisyonda kullanıldığının gösterilmesi gibi.

Videoya göre dikey pozisyonda duran PlayStation 5'in yuvarlak şekilli standı, son derece kolayca çıkarabilen bir vida yardımıyla PS5'e sabitlemiş durumdadır. Basit bir tornavidadan yardım alarak çıkarılan bu vida, standın altında bulunan küçük bir bölmeye yerleştirilebiliyor ve bu bölme kapatıldıktan sonra vida, PS5'i yeniden dik pozisyona getirmek istediğiniz ana kadar güvenle saklanıyor.

Sony PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition fiyatını ve çıkış tarihini açıklandı!Sony PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition fiyatını ve çıkış tarihini açıklandı!

Aynı zamanda söz konusu bu bölmede bulunan küçük bir aparatı PS5’in altındaki vida boşluğuna takarak söz konusu boşluğun PS5 yatay pozisyondayken tozlanmasını engelleyebiliyorsunuz. PS5 standını, yatay pozisyonda olan konsolun alt kısmına sabitlemek için standda bir uzantı halinde yer alan tırnakları, HMDI ve diğer girişlerin olduğu PS5'in arka tarafında geçiş yapabiliyorsunuz. Bu sayede PlayStation 5’i artık yatay pozisyonda kullanabiliyoruz ve bunu yaparken PS5, doğrudan yere temas etmiyor.

PlayStation 5’in yatay pozisyonda mı yoksa dikey pozisyonda mı daha şık göründüğü, oyunseverlerin kişisel tercihine kalmış durumda. Bununla birlikte Sony’nin, PS5 standını kolay sökülüp takılabilir bir formda tasarlaması ve dikey pozisyondan yatay pozisyona geçişte boşta kalan vida için dahi bir saklama bölmesi tasarlaması, şirketin PS5’teki hemen her detayı düşündüğünün bir göstergesi kabul edilebilir.


Asgari ücretle 3 PlayStation 5 oyunu alınabilecekAsgari ücretle 3 PlayStation 5 oyunu alınabilecek
Godfall PlayStation 5 çıkış tarihi belli oldu!Godfall PlayStation 5 çıkış tarihi belli oldu!
PlayStation 5 fiyatı beklenenden çok daha fazla olacakPlayStation 5 fiyatı beklenenden çok daha fazla olacak

PAYLAŞ