PlayStation 5'in çıkış tarihi ve fiyat etiketi açıklandı! - Haberler - indir.com

PlayStation 5'in çıkış tarihi ve fiyat etiketi açıklandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 16:06:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Oyun dünyasında merakla beklenen konsol olan PlayStation 5 hakkında yeni bilgiler geldi. PlayStation 5'in çıkış tarihi ve satış fiyatı belli oldu. 

PlayStation 5'in çıkış tarihi ve fiyat etiketi açıklandı!

Daha önceden gündemimize gelen PS5 haberlerine bakıldığı zaman konsolun 2018 yılı içerisinde piyasaya sürülmeyeceğini söylemiştik. Fakat bugün yayınlanan bir rapora bakıldığı zaman PlayStation 5 konsolunun çıkış tarihi ve çıktığı zaman ne kadarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı belli oldu. İddiaya göre Sony'nin yeni konsolu 2020 yılında piyasaya sürüleceği söylendi. Sony'nin yeni çıkacak olan bu konsolu ise yaklaşık olarak 500 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.

Sony Xperia XZ3 görücüye çıktı!Sony Xperia XZ3 görücüye çıktı!

Sony geçtiğimiz günlerde E3 2019 etkinliğine katılmayacağını açıkladığı için konsolunu tanıtmayacağını ve bilgilerin daha geç geleceğini düşünüyorduk. Fakat sızdırılan bilgilere bakıldığı zaman 500 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması gerçekten de çok güzel olabilir. Teknoloji devine yakın kaynaklardan sızdırılan bilgilere göre 500 dolar olan Sony PlayStation 5, 2020 yılı içerisinde çıkması bekleniyor. Bu yılda düzenlenecek büyük bir etkinlikte tanıtılacak. Bu etkinlikte yeni nesil oyuncu konsolları gün yüzüne çıkarken PlayStation 4'ün ardından iddialı bir cihaz bizi bekliyor olacak.

PlayStation 4'ün tanıtıldığı lansmanın üstünden 7 yıl geçmesinden sonra, 2020 yılında bu konsoldan çok daha iddialı yeni bir konsol tanıtılacak. Ayrıca konsol teknik özellikleriyle de dikkat çekmeyi başaracaktır. RuthenicCookie'nin aktardığı bazı bilgilere göre PS5 tam bir oyun canavarı olacak. Yeni oyun konsolunun içerisinde Ryzen 8 Core işlemci bulunacağını ve bu konsolun yaklaşık olarak 500 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı belirtildi. Konsolun özellikleri arasında TFLOPS değeri 10'dan daha yüksek oalcak. Ayrıca Xbox Scorpio'nun 6, PS4 Pro'nun 4.2 TFLOPS değeri olduğunu belirtelim. Yani bu konsol gerçekten tam bir canavar olacaktır. Bu derece performans farkından dolayı cihazın fiyat etiketinin 500 dolar civarında olacağı da tahmin ediliyordu. Tüm bu özellikler göz ardı edildiğinde PlayStation 5 konsolunun yeni çıkan oyunlarda maksimum performans sergileyeceğini ve uzun bir süre de bu şekilde devam edeceğini gösteriyor.


Sony, Fortnite politikasını eleştirenlere cevap verdiSony, Fortnite politikasını eleştirenlere cevap verdi
Sony'nin yeni nesil 4K projektörleri dudak uçuklatıyorSony'nin yeni nesil 4K projektörleri dudak uçuklatıyor
Sony, Red Dead Redemption 2'ye özel PS4 paket çıkaracağını duyurdu!Sony, Red Dead Redemption 2'ye özel PS4 paket çıkaracağını duyurdu!

PAYLAŞ