PlayStation 5'in 2020'de Gelmesi Bekleniyor - Haberler - indir.com

PlayStation 5'in 2020'de Gelmesi Bekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-16 14:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Sony’nin son zamanlarda yeni PlayStation 5 üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor. Bu yeni konsol hakkında Sony ve üçüncü taraf iş ortakları tarafından ortaya çıkan henüz çok az bir detay bulunuyor. Ancak yeni konsolun sunacağı özellikler hakkında daha fazla detay için yoğun bir çalışma sürüyor. En çok merak edilenler arasında ise PlayStation 5’in çıkış tarihi ve fiyat etiketi gibi detaylar bulunuyor. Analistler tarafından edinilen bilgilere göre birçok öngörü bulunuyor. Analist Hideki Yasuda tarafından PlayStation 5’in 2020’nin Kasım ayı ile beraber satışa sunulacağı belirtiliyor. Bu satışın fiyat tarafında ise ABD’de 500 dolar fiyat etiketi olması iddialar arasında bulunuyor.

PlayStation 5 İçin Son Detaylar

PlayStation 4 Oyunları iPhone'da Nasıl Oynanır?PlayStation 4 Oyunları iPhone'da Nasıl Oynanır?

Japon şirket Sony’nin PS5 tanıtımı için 2020 Mart ayı öncesinde bir bütçe ayırmadığı bilinenler arasında bulunuyor. Fakat şirket karının bir kısmını yeni nesil bu konsolunun geliştirme sürecinde harcadığını ifade etmişti. Bu sebeple PlayStation 5 için 2020’nin Kasım ayında piyasaya çıkma öngörüsü başka analistler tarafından da tahmin ediliyor. Fiyat noktasında ise bir yaklaşımda bulunmak oldukça zor olacaktır. Öyle ki PlayStation 4 serisi ABD üzerinde 400 dolar fiyat etiketi ile piyasaya çıkmıştı. Şirketlerin ilk etapta pazarda tutunmak için zarar fiyat etiketi ile satışa sunabileceği biliniyor. Ancak PlayStation 5 yeni teknolojili olacağı için PS4 oyunlarına geriye dönük destekte verebilecek.

Bu sebeple PlayStation 5’in üretim maliyetinin de yüksek olması bekleniyor. Bazı düşüncelere göre ürünün maliyetinin bile 500 dolar üzerinde olacağı düşünülüyor. Sony’nin ise farklı bir fiyat etiketi ile pazara giriş yapması olası durumlar arasında bulunuyor. PlayStation 5 yüksek ihtimalle 2020 Kasım ayında pazarda olacak. Ancak yine de tüm resmi detayları önümüzdeki dönemlerde öğrenmiş olacağız.


PlayStation 5 Tahmin Edilenden Daha Ucuz OlabilirPlayStation 5 Tahmin Edilenden Daha Ucuz Olabilir
Sony'den PlayStation 5 Çıkış Tarihi Hakkında AçıklamaSony'den PlayStation 5 Çıkış Tarihi Hakkında Açıklama

PAYLAŞ