PlayStation 5’in 2 TB’lık sürümünün fiyatı şaşırtıyor - Haberler - indir.com

PlayStation 5’in 2 TB’lık sürümünün fiyatı şaşırtıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-28 10:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 için kesin olarak 2 TB’lık bir versiyonun gelmesi bekleniyordu. Nitekim konu hakkında 2 TB versiyon için yüksek bir fiyat etiketi ile e-ticaret sitesinde ortaya çıktı. Tahminler ise sitede görüntülenen fiyatın geçici olarak belirlenmiş bir rakam olduğunu söylüyor. Kısa süre önce PlayStation 5’i erkenden ön sipariş vermek isteyen PSN kullanıcıları için bir ön sipariş sayfası oluşturan Sony, yeni nesil bu oyun konsolunun özelliklerini paylaşırken, gelişmiş SSD birimine vurgu yapıyordu. Öyle ki Sony, bu SSD’nin kapasitesi hakkında da bilgi verdi ve PlayStation 5’in 825 GB dahili depolama alana sahip olacağı artık biliniyor diyebiliriz.

Ancak günümüzde 100 GB üzeri depolama isteyen büyük oyunlar olurken bu noktada 825 GB’lık bir alanın PS5 cephesinde ne kadar yeterli olacağı sorularını akıllara getiriyor.

PlayStation 5 fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu iddiasıPlayStation 5 fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu iddiası

2 TB PlayStation 5 fiyatı gözüktü

Sony’nin varsayılan model olarak 825 GB’lık depolama alanını az bulanlar için 2 TB’lık PlayStation 5 modeli de satışa sunulması bekleniyor. Daha önce Amazon’da 2 TB’lık PS5 versiyonu için bir ürün sayfası ortaya çıkmış ve sayfa kısa süre içinde kaldırılmıştı. Şimdi ise Alman e-ticaret sitesinde 2 TB’lık PS5 modeli ortaya çıktı. Daha yüksek bir oyun konsolu oyun severler tarafından daha çok tercih ediliyor. Ancak ortaya çıkan bu PlayStation 5 modelinin fiyat etiketi 974 euro olarak karşımıza çıkıyor. Bu rakamın Sony oyun konsoluna göre bir hayli yüksek olduğu gözüküyor.

Ancak henüz bu rakamlar sızıntılardan ibaret olduğu için resmi bir fiyat olmuş değil.  Bu noktada Sony cephesinden yıl sonuna doğru resmi satış fiyatlarının da belirlenmesi bekleniyor. Olası durumlarda ise ülkemizde 6000 TL’den daha üst bir fiyatla satılması bekleniyor.


Gelmiş geçmiş en iyi 10 PlayStation 4 özel oyunuGelmiş geçmiş en iyi 10 PlayStation 4 özel oyunu
PlayStation 5 çıkış tarihi ertelenmeyecekPlayStation 5 çıkış tarihi ertelenmeyecek

PAYLAŞ