PlayStation 5, Xbox Series X ve S için GTA 5 tarihi verildi - Haberler - indir.com

PlayStation 5, Xbox Series X ve S için GTA 5 tarihi verildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-19 09:30:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Bugün bir blog yazısı yayımlayan Rockstar Games, GTA V'in PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için yayımlnacağı yapacağı tarihi açıkladı.

GTA 6 için heyecanlı bekleyiş devam ederken bir yandan da GTA V’in yeni nesil oyun konsollarına çıkışını bekliyordu. Konuyla ilgili açıklama yapan Sony, GTA V’in PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e gelceğini açıklamış ama net bir tarih vermemişti. Bugün blog yayımlayarak yeni bir açıklama yapan şirket GTA V’in yeni nesil konsollara geleceği tarihi net olarak açıkladı.

Epic Games, GTA 5 satışlarını artırdıEpic Games, GTA 5 satışlarını artırdı

GTA 5 yenilenmiş versiyonuyla 2021'de PlayStation 5'e geliyor

Yayımlanan blog yazısına göre GTA V, 11 Kasım 2021 itibariyle yeni nesil konsolları için yayımlanmış olacak. Bunun yanı sıra oyunun konsol versiyonu şuan ki GTA V’ten de daha fazla özelliğe sahip olacak. Sony tarafından bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da şirketin oyunun teknik ve performans iyileştirmelerini yapması ve GTA V’in olduğundan daha bir oyun olarak konsollara gelmesi bekleniyor.

Bunun yanı sıra yayımlanan blog yazısında GTA Online ve Red Dead Online için önümüzdeki günlerde yeni güncellemeler geleceği de duyuruldu. GTA Online için yayımlanacak olan yeni güncellemeler oyundaki yarışları artıracak, Deadline moduna ise 7 yeni harita ekleyecek. 27 Mayıs itibariyle yayımlanacak ilk güncellemeyle birlikte GTA Online’a 8 yeni Stunt yarışı eklenecek.

Şirket yeni güncellemelerde Red Dead Online tarafında da yarışlara odaklanacak ve 25 Mayıs’ta oyuna 8 yeni yarış eklenecek.

 


GTA 5'in PS5 ve Xbox Series X versiyonu bu yıl yayınlanacakGTA 5'in PS5 ve Xbox Series X versiyonu bu yıl yayınlanacak
GTA 5'in PlayStation 5'e geleceği tarih açıklandıGTA 5'in PlayStation 5'e geleceği tarih açıklandı

PAYLAŞ