PlayStation 5 lansmanında Trabzon Havaalanı ve Karadeniz görüldü - Haberler - indir.com

PlayStation 5 lansmanında Trabzon Havaalanı ve Karadeniz görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-17 21:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

  2020 yılına girmemiz ile birlikte uzun zamandır neredeyse bütün oyuncular tarafından beklenen PlayStation 5, Sony’nin düzenlemiş olduğu bir önceki lansman ile birlikte gün yüzüne çıkmıştı. Fiyat ve resmi çıkış tarihi hakkında ise henüz net bir bilgi yoktu. Sony’nin düzenlemiş olduğu lansman ile birlikte, fiyat ve çıkış tarihinin yanı sıra bazı oyunlar için de detaylı oynanış videoları gösterildi. PlayStation 5 lansmanında gösterilen yeni CoD oyunu Trabzon Havaalanına da ev sahipliği yaptı.

Oyun içerisinde bir bölüm Trabzon Havaalanında geçerken, Karadeniz de küçük bir açıdan görüntülendi.

Xbox Series X Türkiye fiyatı ortaya çıktıXbox Series X Türkiye fiyatı ortaya çıktı

PlayStation 5 lansmanında Trabzon Havaalanı ve Karadeniz görüldü

Sony tarafından geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan PlayStation 5 etkinliği, bugün itibariyle düzenlendi. Etkinlikte ise Call of Duty’nin yeni oyunu olan Black Ops Cold War‘dan bir sahne gösterildi. Sahneyi bizler için ilginç klan detay ise, Trabzon Havaalanında geçiyor olmasıydı. Bir görev için oradan bulunan ana karakter, havaalanının detaylarını gözler önüne serdi.

Oyunun bir bölümünde Trabzon Havaalanına görev için giden ana karakter, burada verilen direktifler doğrultusunda bir hedefi öldürmek için harekete geçiyor. Yukarıda yer alan resimde de görüldüğü üzere, sol kısımda bulunan kulenin üzerinde Trabzon yazıyor. Görevin devamında ise havaalanı üzerinde çatışma devam ederken, şehrin bir bölümü de uzaktan görüntüleniyor.

Yapım şirketi olan Activison’un bu bölüm tasarımı için nereden ilham aldığı ya da neden Trabzon’un tercih edildiği bilinmiyor. Ancak bu görevin bizim için de sürpriz olduğu bir gerçek.

PlayStation 5 etkinliğinde gösterilen Trabzon detayına ek olarak, konsolun fiyatı ve çıkış yapacağı tarih açıklandı. 


Borderlands 3, PS5 ve Xbox Series X'e geliyorBorderlands 3, PS5 ve Xbox Series X'e geliyor

PAYLAŞ