PlayStation 5 konsept videosu yayınlandı - Haberler - indir.com

PlayStation 5 konsept videosu yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-14 21:04:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sony’nin uzun süredir beklenen yeni oyun konsolu olan PlayStation 5 modeli hakkında çıkış tarihi şirket tarafından açıklanmıştı. Söz konusu açıklamaya göre Yeni PlayStation modelini 2020 yılının sonlarına doğru satışta göreceğiz. Bu duyuru sonrasında konsolun detayları hakkında sızıntılar gelmeye devam ederken, şimdi ise PlayStation 5 konsept videosu ortaya çıktı. Alman perakende şirketi olan MediaMarkt-Saturn’ün desteklemiş olduğu Turn On adlı YouTube kanalı tarafından yayınlanan bu konsept içeriğinde konsolun ve kontrolcünün neye benzeyeceğine dair fikirler ve paylaşımlar bulunuyor. Videoya göre ise DualShock 5, kablosuz şarj özelliği ile gelecek ve üzerinde bir LED ekran barındıracak.

PlayStation 5 Konsept Videosu Yayınlandı

Google Stadia uygulaması Play Store’da!Google Stadia uygulaması Play Store’da!

Video paylaşan kanalın MediaMarkt-Saturn destekli olması oldukça dikkat çekiyor. Avrupa’nın en büyük perakendecilerinden birisi olan şirketin merkezi Almanya da bulunsa da Avrupa’da 15 ülkede 1000’den fazla mağazası bulunuyor. Sony’nin bu yeni oyun konsolunu kesin olarak 2020 yılının sonlarına doğru göreceğiz. Tarih şimdiden henüz belli olmazken, Xbox Scarlett ile sıkı bir rekabetin olacağı açık bir şekilde gözüküyor. Üçüncü nesil AMD Ryzen işlemcilerden gücünü alacak olan bu yeni oyun konsolunun ekran kartı kısmında ise ışın izleme özelliği göreceğiz.

Radeon Navi yongasının yer verileceği model performans noktasında üst seviye bir cihaz olmayı başarıyor. Yeni konsolun depolama birimi tarafında ise SSD ile güçlendiğini görüyoruz. Oyunların yüklenme ve açılış sürelerinin de bir hayli gelişmiş olacağı gözüküyor.  


Sony CEO'sundan heyecanladıran PlayStation 5 açıklamasıSony CEO'sundan heyecanladıran PlayStation 5 açıklaması
Mac Pro ve Pro Display XDR çıkış tarihi açıklandıMac Pro ve Pro Display XDR çıkış tarihi açıklandı

PAYLAŞ