Playstation 5 İle Birlikte Gelecek Yeni Oyunlar - Haberler - indir.com

Playstation 5 İle Birlikte Gelecek Yeni Oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-15 12:51:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Sony’nin sevilen oyun konsolu serisi olan PlayStation’nun en yeni modeli olan PlayStation 5 için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda tanıtılması beklenen söz konusu konsol için, Avrupalı bir geliştirici olduğunu iddia eden bir kişi tarafından PlayStation 5 ile gelecek olan bazı yeni oyunların listesi paylaşıldı. Son dönemde yeni oyun konsolu modeli hakkında birçok sızıntı ve söylenti ortaya çıkmaya devam ediyor. Özellikle oyuncular tarafından heyecanla beklenen PlayStation 5 için birçok sahte haberde görüyoruz. Ancak son çıkan söz konusu bu haberde yeni konsol ile beraber gelmesi muhtemel olarak beklenen oyunların bir listesi yayınlandı.

PlayStation 5 ile çıkacak oyunlar yayınlandı

PlayStation Classic İçin Büyük Bir Kampanya BaşladıPlayStation Classic İçin Büyük Bir Kampanya Başladı

PlayStation 5 sersisinin henüz ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Bu bilinmezlik ile beraber konsolun fiyatı da belli olmazken, cihazın hangi oyunlarla geleceği de doğal olarak bilinmiyor. Avrupalı bir geliştirici olduğunu iddia eden bir kişi tarafından PlayStation 5’in hangi oyunlar ile geleceği açıklandı. Söz konusu iddiaya göre PlayStation 5 modeli VR destekli Grand Turismo 7, PUBG 4K, Ghost of Tsushima, The Last of US Part II, Battlefield Bad Company, yeni bir Harry Potter oyunu, Vikings Assassin’s Creed oyunu ve bir aylığına PlayStation 5 serisine özel kalacak olan GTA VI ile birlikte gelecek.

Tüm bu oyunların yeni nesil PlayStation 5 serisi ile gelmesi olası gözüküyor. Fakat Rockstar Games’ın yeni GTA 6 oyununu kısa bir süreliğine PlayStation 5 serisine özel olarak yayınlamasının kabul edilebilir olmadığı düşünülüyor. Bu oyun listesinin herhangi bir doğruluğu bulunmazken, henüz Sony cephesinden de yeni PlayStation 5 serisine yönelik bir açıklama gelmiş değil. Ancak ilerleyen dönemlerde oyuncuları büyük sürprizlerin beklediği ve şimdide heyecan oluşturduğu düşünülüyor.


PlayStation 4'e özel Sony tarafından Iron Man sanal gerçeklik oyunu geldiPlayStation 4'e özel Sony tarafından Iron Man sanal gerçeklik oyunu geldi

PAYLAŞ