PlayStation 5 ile birlikte çıkması beklenen oyunlar - Haberler - indir.com

PlayStation 5 ile birlikte çıkması beklenen oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-22 19:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Konsol dünyasının amiral gemisi isimlerden olan Sony’nin yeni oyun konsolu PlayStation 5 için 2020’nin sonlarında resmi olarak çıkış yapması kesinleşmişti. Ancak her ne kadar konsol kadar yeni PS5 ile gelecek olan oyunlarda merak edilmeye başlandı. PlayStation 5 konsolunun 2020’nin son aylarında çıkış yapması ile beraber yeni nesil bu konsol öncesi piyasaya birçok yeni oyunun giriş yapması bekleniyor. Peki PlayStation 5 ile beraber oyun dünyasına hangi yeni oyunlar giriş yapacak? Gelin detaylıca bakalım.

PlayStation 5 İle Beraber Gelecek Yeni Oyunlar

Assassin’s Creed

PlayStation 5 çıkış tarihi resmen açıklandıPlayStation 5 çıkış tarihi resmen açıklandı

Ubisoft şirketinin çok satan ve en çok bilinen yapımlarından olan Assasin’s Creed’in 2019 içerisinde yeni bir oyununu görmeyeceğiz. Ancak 2020’de muhtemel olarak yeni bir oyunu sunulması bekleniyor. PlayStation 5’in 2020’de çıkacağını düşünürsek, konsol ile beraber gelecek oyunlardan birisi diyebiliriz.

Call of Duty: Black Ops V

Oyun dünyasındaki en popüler aksiyon fps yapımlarından olan Call of Duty için yeni bir Black Ops sürümünün gelmesi bekleniyor. Activision bu noktada hem PS4 hem de yeni nesil PS5 serisi için yeni bir oyununu sunabilir.

Madden, FIFA

Konsolların vazgeçilmez oyunları olan spor oyunları tarafında ise gözler EA Sports’a çevriliyor. Bu noktada ise PS5 için çıkacak olan yeni spor oyunlarının üst seviye grafikler ile dikkat çekmesi bekleniyor.

Bloodborne Remastered

Yeni yapım Bloodborne hakkında henüz bilgi bulunmasa da, gelişmiş grafikler ve üstün görsel kalitesi ile PlayStation 4 Pro için gelmemesi, oyunun PS5 için hazırlandığı düşüncesini akıllara getiriyor.

Astro Bot: Rescue Mission 2

PlayStation 5 hakkında az bilinen yapımlardan birisi ise Astro Bot oluyor. Geliştiricilerin PS5’in kontrolcüsünde yer alacak olan dokunsal geri besleme özelliğini göstermek için yaptıkları bu demonun, PSVR kütüphanesine PS5 ile beraber dahil edilmesi bekleniyor.

Horizon Zero Dawn 2

Horizon konsol oyunlarının en iddialı grafiklerinden birisine sahip olurken, PS5 serisi için ise yeni bir hamle olarak sunulması bekleniyor. Bu noktada Sony cephesinden oyunun ikincisi gelmesi beklenirken, diğer yandan Uncharted serisinin de yeni yapım olarak PS5 için sunulması bekleniyor.

Batman: Arkham veya Harry Potter

Geçtiğimiz yıl Harry Potter için bazı rol yapma oyunun görüntüleri ortaya çıkmıştı. Arkham Origins ise konu hakkında bazı bilgiler verirken, bir türlü netlik kazanmamıştı. Şimdi ise PS5 tarafında Harry Potter’in yeni konsol ile beraber çıkmasına muhtemel olarak bakılıyor.

Bakalım PlayStation 5 ile beraber oyuncuları ne gibi yeni oyunlar bekliyor, 2020 ile beraber göreceğiz.


Sony PlayStation 5 eski oyunları destekleyecek mi?Sony PlayStation 5 eski oyunları destekleyecek mi?
PlayStation 5 ve PlayStation 4 Pro karşılaştırmasıPlayStation 5 ve PlayStation 4 Pro karşılaştırması

PAYLAŞ