PlayStation 5 için yeni etkinlik tarihi verildi - Haberler - indir.com

PlayStation 5 için yeni etkinlik tarihi verildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-14 15:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sony, Microsoft’un yakın zamanda ön siparişe açacağı yeni konsolları ile rekabete girecek olan PlayStation 5’lerin fiyatlarını ve çıkış tarihini yakın zamanda açıklama ihtimali bulunuyor. Öyle ki Sony’nin yapacağı bir etkinlik ile fiyat ve çıkış tarihine yönelik bilgilerin sunulması bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda Sony, oldukça başarılı stratejiler izleyen Microsoft’u konsolunun fiyatı ve çıkış tarihini açıklamaya zorlamıştı. Şimdi ise rakip Sony’nin fiyat ve çıkış tarihini açıklamaya yaklaştığı gözüküyor. Sony, Microsoft Xbox Series X ve Xbox Series S’in ön siparişe sunmadan önce bir etkinlik gerçekleştirecek. Çarşamba günü yapılacak olan etkinlikte PlayStation 5’in merakla beklenen fiyatı ve çıkış tarihi olabilir.

Sony’den yeni PS5 etkinliği

Minecraft'ın PlayStation VR sürümü bu ay sonu yayınlanacakMinecraft'ın PlayStation VR sürümü bu ay sonu yayınlanacak

Sony tarafından 16 Eylül’de Türkiye saati ile 23:00’da gerçekleştirilecek olan etkinlikte uzun zamandır devam eden sorularda yanıt bulmuş olacak. Konsolun fiyatıyla çıkış tarihini bu etkinlik tarihinde görebiliriz. Daha önce bir sızıntı yüzünden Microsoft, konsollarını ve fiyatlarını açıklamak zorunda kalmıştı. Sony ise bu dönemde kendi konsolunun fiyatını koruyarak rakibinden ilk hamle yapılmasını zorlamıştı. PlayStation 5, tamamen dijital ve disk sürücülü versiyon olarak iki farklı yapıda gelecek olsa da, fiyatları ve konsolları ne zaman göreceğimiz noktasında belirsizlik sürüyor.

Xbox Series X ve Xbox Series S, 22 Eylül tarihinde ön siparişe açılmış olacak. Bu tarih, bir noktada Sony’nin adet açıklama yapmak için son tarihi haline gelmişti. Bu durumun çeşitli sebepleri bulunsa da, ilk neden olarak yeni versiyonlara geçişin sadece Microsoft ile başlamasına engel olmak diyebiliriz. Kullanıcıların büyük bir merakla beklediği PlayStation 5 oyun konsolunun fiyatı ve çıkış tarihine yönelik etkinlik heyecanla bekleniyor. Bakalım Xbox karşısında, Sony nasıl bir fiyatlandırma yapacak yakın zamanda hep beraber göreceğiz.


Altın kaplama PlayStation 5'in fiyatları belli olduAltın kaplama PlayStation 5'in fiyatları belli oldu
Ağustos ayında en çok indirilen PlayStation oyunlarıAğustos ayında en çok indirilen PlayStation oyunları

PAYLAŞ