Playstation 5 fiyatları açıklandı - Haberler - indir.com

Playstation 5 fiyatları açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-15 13:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yaklaşan PlayStation 5 fiyatı hakkında, Bloomberg cephesinden heyecanlandıran bir haber paylaşıldı. Yayınlanan bu kaynağa göre PlayStation 5’in fiyatı açık bir şekilde belirtilirken, Digital Edition sürüm için genel bir açıklama yapılıyor. 2020 yılı, oyuncular için oldukça hareketli geçmeye devam ederken, yeni nesil konsollara yönelik her geçen gün bir yeni bilgi daha ortaya çıkıyor. Oyuncular geçtiğimiz dönemler Microsoft’un Xbox Series X ve Series S yanında Sony’nin PlayStation 5 modelleri ile tanışma imkanı yakalarken, dün itibariyle Xbox Series X ve Xbox Series S’in Türkiye fiyatlarını öğrenme imkanı yakalandı. Şimdi ise gözler Sony’nin açıklayacağı PlayStation 5 fiyatına çevrildi.

PlayStation 5 fiyatı yeniden ortaya çıktı

Ağustos ayında en çok indirilen PlayStation oyunlarıAğustos ayında en çok indirilen PlayStation oyunları

Xbox Series X için açıklanan fiyatın Sony’i bir kez daha düşündürmesi bekleniyor. İddialara göre PlayStation 5’in fiyatı o kadar yüksekti ki Sony, konsolunun Xbox Series X ile rekabet edebilmesi için yeniden değerlendirmelerde bulunuyordu. Ancak Bloomberg kaynaklı yeni habere göre PlayStation 5’in fiyatı bir kez daha karşımıza çıkıyor.

PS5 fiyatı ne olacak?

Sony cephesinden bugüne kadar PlayStation 5’in fiyatı noktasında herhangi bir açıklama görmedik. Konu ile alakalı spekülasyonların gelmeye devam ettiğini gördük. Bloomberg’de yer alan habere göre ise konsolun fiyatı Bloomberg Intelliegence analisti Masahiro Wakasugi’ye dayandırıyor: Fiyatların gerçeği yansıtıp yansıtmadığı bilinmezken, açıklamaların oyuncuları heyecanlandırdığı biliniyor. Wakasugi açıklamalarına göre PlayStation 5, 450 dolar + vergiler şeklinde bir fiyatlandırmaya sahip olacak. Uygun fiyatlı olmasını beklediğiniz PlayStation 5 Digital için ise bir fiyat açıklaması bulunmuyor. Ancak 400 doların altında bir fiyatla gelmesi bekleniyor.

Sony tarafından yarın itibariyle gerçekleştirilecek olan etkinlik ile beraber yeni nesil konsol olan PlayStation 5 serisinin fiyat detaylarının belli olması bekleniyor. Şuan için bilinenlerin bunlardan ibaret olduğunu söyleyelim.


Google Chrome sekmeleri gruplama özelliği kullanıma sunulduGoogle Chrome sekmeleri gruplama özelliği kullanıma sunuldu
PlayStation 5 için yeni etkinlik tarihi verildiPlayStation 5 için yeni etkinlik tarihi verildi

PAYLAŞ